HomeНовиниВісник без цензури8 тисяч гривень за одну букву

8 тисяч гривень за одну букву

( 0 Votes )


Галина Василівна Підвишенна родом із села Борова Зарічненського району, її чоловік Василь Володимирович – з Білого. Галина 27 років віддала залізниці. За плечима професія провідника поїздів міжнародного сполучення. Довгий час працювала на маршруті «Львів-Москва-Трускавець». Учасниця Олімпіади 1980 року в Москві.

 А коли батьки попросили повернутися додому, дочка змінила швидкісні вичепурені поїзди на маленьку «кукушку». Працювала Галина Василівна на залізничній станції Антонівка. Скорочена по штату, як більшість сьогодні спеціалістів, не дивлячись на високий клас і професіоналізм.

Та духом не впала, за все дякує вищим силам. А для себе і мужа знайшла розраду для серця і душі. Із сьомого тиражу «Лото-Забава» грає в цю захоплюючу відкриту гру. Ось її розповідь:

– Коли закінчився тираж, по екрану побігли номери мобільних телефонів. Дивлюся на табло і кажу до Василя: «Геть як мій номер висвітився… Там тільки дві останні цифри зірочками позначені». Пішла я порати хазяйство. Чую, есемеска прийшла. Не подивилася. Але вже у вечері мені передзвонили з Києва і повідомили, що я таки попала у число основних гравців.

У суботу я вже була у столиці України. Там мене гарно зустріли. Проживали ми у готелі «Феофанія». Безкоштовно. Безкоштовною була й екскурсія до Печерської лаври, зоопарку, тощо.

Йшов сильний дощ. А мені на новому місці в готелі приснився сон, що я серед сяючих ламп оділа довгий голубий плащ… Відчувала, що попаду в число основних призових гравців. Так і сталося. Я витягнула номерок з голубим кольором.

І ось – гра. Всі в студії завмерли. Біла кулька піднімається. Її збиває жовта, червона, і на поверхню піднімається голуба… А далі ви все бачили у телевізору.

Дійшла до мене черга і я представилася: Галина з Рівненщини. Назвала букву «В» – і виграла 8 тисяч гривень. Ще кожному учаснику гри у студії дали по тисячу гривень.

Там я зустріла одного діда із Закарпаття. Він минуло суботи в лотереї «Хто там?» виграв аж 500 тисяч гривень, тобто квартиру. І ще й попав на «Лото-Забаву». Тепер і я купила білетики на гру «Хто там?» І, звичайно ж, 3 лотереї на «Лото-Забаву». З найближчого тиражу у студії будуть розігруватися новенькі автомобілі. Я їх вже бачила. Червоні, гарні. Може, знову виграю?..

Записала Галина ТЄТЄНЄВА

фото з інтернету

 

У вас недостатньо прав для коментування.