№7 Про звернення до ВР та МВС

( 0 Votes )

РІШЕННЯ ПРЕЗИДІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

 

від   27   лютого  2014 року

        

                                       

                                               7

 

Про звернення до Верховної Ради України,

Міністерства внутрішніх справ України,

Рівненської обласної ради,

УМВС України в Рівненській області 

 Відповідно до рішення Володимирецької районної ради від 22 лютого 2014 року № 353 «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні та шляхи її розв’язання в районі», президія районної ради

ВИРІШИЛА:

1.     Схвалити звернення президії Володимирецької районної ради до Верховної Ради України, Міністерства внутрішніх справ України, Рівненської обласної ради, УМВС України в Рівненській області.

2.     Виконавчому апарату районної ради направити звернення президії Володимирецької районної ради  Верховній Раді України, Міністерству внутрішніх справ України, Рівненській обласній раді, УМВС України в Рівненській області.

3.     Рішення набирає чинності з моменту його прийняття.

4.     Рішення оприлюднити на сайтах районної ради  та   районної газети «Володимирецький вісник».

 

Голова ради                                                            В.В. Ковенько

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ  СПРАВ УКРАЇНИ

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА

УМВС УКРАЇНИ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

Ми, депутати Володимирецької районної ради, виражаючи спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ району, глибоко стурбовані ситуацією, яка склалася внаслідок дії Постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2012р. №304 «Про реорганізацію деяких територіальних органів Міністерства внутрішніх справ». В результаті чого було реорганізовано районний відділ управління Міністерства внутрішніх справ у Рівненській області шляхом приєднання Володимирецького районного відділу до Кузнецовського міського відділу.

  Підтримуємо думку жителів територіальних громад району щодо того, що ліквідація районного відділу управління Міністерства внутрішніх справ - це крок необгрунтований. Громадськість  району  обурює і той факт, що ніхто не врахував їх думки з цього приводу. Адже в районі  прогресує незаконне видобування бурштину - сирцю.

 Виходячи з позиції  жителів Володимирецького району та з метою  запобігання та припинення адміністративних правопорушень і злочинів, виникнення протиправних ситуацій,  забезпечення захисту життя та здоров’я громадян, президія районної ради  просить відновити роботу  Володимирецького районного відділу управління Міністерства внутрішніх справ у Рівненскій області.

 

 

Схвалено

рішення президії Володимирецької районної ради

27.02. 2014 р. 7

 

 

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.