Політики наступають!

( 0 Votes )

20 жовтня у Києві відбувся з'їзд Радикальної партії України, на якому були висунуті кандидати в 5 округах, де 15 грудня мають відбутися довибори у Верховну Раду України.

Радикали Ляшка висуваються у всіх п'яти оркругах, використовуючи риторику "всі брехуни". Подібний підхід, за оцінками політологів, дозволить кандидатам від РПУ "відірвати" від 0,1 до 1% голосів протестного електорату.

Серед учасників з'їзду й кандидат від Олега Ляшка в одному з найвідоміших округів - 223 в Шевченківському районі Києва - "права рука" лідера партії (за власним визначенням) Вікторія Шилова.

В минулому однопартійка Павла Лазаренка, Юлії Тимошенко, Віктора Януковича, Олександа Мороза нині позиціонує себе як переконану радикалістку. Не дивно, що під час з'їзду вона прийняла присягу наступного змісту:

"Я, раб Божий - кандидат у народні депутати України, перед Господом Богом і Багатостраждальним Українським Народом, кров'ю від крові, плоттю від плоті якого я є, ПРИСЯГАЮ:

Після перемоги на виборах не зрадити своїх виборців і захищати їхні інтереси словом і ділом;

Не стати іудою продажною, тушкою бісоводимою, не продавати себе і тих людей, що мене підтримали, ні за 30 срібняків, ні за 30 мільйонів доларів;

Бути вірним нашій Радикальній партії і нашому лідеру Олегові Ляшку, пліч-о-пліч із ним боротися у парламенті проти всіх, хто чинить зло нашій Державі і нашому Народові;

Реєструвати у Верховній Раді такі законопроекти, як накажуть мені виборці мої - брати мої та сестри.

Якщо порушу Присягу цю - роздеріть мене на шматки вилами і всю кров мою у Дніпро вилийте, бо недостойний я буду жити, зрадивши вас.

Та вірю я, що козацький дух Народу мого дасть сил мені бути вірним, як би потужно сили зла на мене не тиснули".

Нагадаємо, що 15 грудня у п'яти виборчих округах відбудуться довибори до Верховної Ради України. Округ №223 ще до закінчення реєстрації кандидатів прозваний "Камеді-клаб Шевченківського району", адже для боротьби з не визнаним переможцем виборів 2012 року - представником ВО "Свобода" Юрієм Левченком - до участі вже зареєструвалися колишня дружина народного депутата Сергія Власенка Наталя Окунська, правозахисниця Тетяна Монтян, екс-депутат Юрій Гримчак та ще величезна купа технічних кандидатів від влади.

Автор: Іван МУРАХА

 Джерело:

http://dniprograd.org

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.