Василь ЯНІЦЬКИЙ. Два слова після виборів

( 0 Votes )

Для кожного кандидата, який претендує на мандат народної довіри, вибори стають гарною школою. Школою порядності. Мені приємно, що, незважаючи на те, скільки бруду на мене було вилито в ході кампанії, ні я, ні моя команда, ні два роки тому, ні зараз жодного разу не опустилися до відвертої брехні та приниження опонентів. Для мене не важливо було перемогти. Для мене важливо було перемогти чесно.

Разом з тим, мені прикро, що, попри очевидність результату, дехто з опонентів продовжує вишукувати бліх у виборчих перегонах, щоб виправдати свою поразку. Програвати теж потрібно з гідністю. Два роки тому я пройшов цей урок життя. І зрозумів, що в будь-якій ситуації передусім важливо залишатися людиною.

Як казали мудрі люди, не варто шукати в темній кімнаті чорного кота, особливо, якщо його там немає. Мені прикро, що один з кандидатів, який свою кампанію будував на недолугих обвинуваченнях на мою адресу, і надалі завчено продовжує повторювати свої вигадки і шукати, до чого придертися. Так, з’ясувавши після завершення голосування, що на деяких дільницях через недогляд голів дільничних комісій проти імені одного з кандидатів не було проставлено штампа «вибув», він засипав ОВК скаргами, звинувачуючи мене у всіх можливих і неможливих гріхах.

Прикро навіть не те, що через ці скарги були анульовані результати на трьох дільницях, де люди найбільше підтримали мене. На визначення переможця це жодним чином не вплинуло. Прикро те, що кілька тисяч людей фактично позбавили права голосу. Я щиро перепрошую усіх і в моєму рідному Зарічному, і в Привітівці та Блажевому, де були виявлені такі бюлетені, що ваші голоси не будуть враховані під час підбиття остаточних підсумків. Це не моя вина. Але голос кожного буде врахований під час моєї діяльності в парламенті.

Дякую усім за вашу довіру. Я іду до Верховної Ради для того, щоб працювати – і для Полісся, і для України, і для кожного з вас. І я буду це робити – і в парламенті, і в окрузі. Щиро бажаю усім зрозуміти це і продовжувати  щось робити для свого краю.

Досить воювати. Давайте працювати для людей.

Щиро, Василь Яніцький
 

У вас недостатньо прав для коментування.