Перші підсумки сезону

( 0 Votes )


Ось і минув футбольний сезон цього року. Приємно ділитися враженнями, які отримали як жителі села, так і самі футболісти впродовж турніру.

Команда «Олімп» показала, безперечно, свою кращу гру. Насамперед хочеться подякувати футболістам команди, які часто, нехтуючи власними проблемами, знаходили можливість і час як для гри, так і для тренувань. Хлопці, безумовно, МОЛОДЦІ!

 

Не меншої похвали та вдячності заслуговують і наші вболівальники. Команда жодного разу під час матчу як вдома, так і на виїзді не лишалась наодинці із супротивником. Здається, нам щиро заздрили наші суперники. Така постійна і багаточисельна підтримка вболівальників – це вже чи не половина перемоги!

До речі, футбол у нашому селі – це подія, свято, можна сказати. З розумінням віднеслися нинішнього року і сільська рада, яка в міру можливостей фінансувала наші зустрічі. Звичайно, хочеться виразити хороші слова вдячності і нашим спонсорам, які допомогли з фінансами. Це Андрій Кошмак, Віктор Войтко, Юрій Ткач, Надія Ковальчук. Хотілося б, щоб таких спонсорів було якомога більше.

Словом, враження від минулого сезону хороші. Ще раз хочеться всім щиро  подякувати – і до нових зустрічей у наступному футбольному сезоні!

Сергій та Анатолій Ковальчуки, громадські тренери команди «Олімп».

 

У вас недостатньо прав для коментування.