HomeНаше життяПро те, що хвилюєХто поширює фашистську свастику у Володимирці? (+фото)

Хто поширює фашистську свастику у Володимирці? (+фото)

( 0 Votes )

Декілька запитань поліції та районним партлідерам

У редакцію надійшов сигнал про те, що в парку, неподалік басейну, на базальтовій плиті, що перекриває транспортний рух на одній із доріг, хтось старанно, не шкодуючи фарби, намалював свастику – символ, яким у 30-40-і роки минулого століття, зокрема під час Другої світової війни, користувалися фашисти та їхні поплічники з табору колабораціонізму.

По суті, у Володимирці з’явився «пам’ятник» фашистській ідеології та її носіям, на чиїх руках – кров мільйонів людських жертв у десятках країн Європи, Азії та Африки (Україна – одна з країн, які найбільше постраждали від фашизму!).

Оскільки прийнятий в Україні закон про декомунізацію однаково стосується як комуністичної, так і нацистської символіки, саме час втрутитися Володимирецькій поліції та визначити, чи це несвідоме хуліганство підлітків, які таким чином бажають самоствердитися в колі однолітків, чи прояви прихованого неонацизму у Володимирці.

Просимо також відгукнутися лідерів районних осередків діючих у районі партій і відповісти на кілька запитань, що випливають із появи нацистського «пам’ятника» в райцентрі:

1. Як ви оцінюєте спроби деяких наших земляків популяризувати нацистську символіку всупереч прийнятому в Україні закону?

2. Хто міг вдатися до такої політичної акції і як би ви охарактеризували цих людей?

3. Чи повинні такі вчинки допускатися в країні, яка асоціює себе з європейськими цінностями і з демократією?


 Вл.інф.

 

У вас недостатньо прав для коментування.