HomeКультураОфіційноУ Вараші вперше виступив романтичний Павло Табаков (+фото)

У Вараші вперше виступив романтичний Павло Табаков (+фото)

( 0 Votes )

 

3 листопада у рамках туру містами Україною з новою концертною програмою «Любов жива» до Вараша вперше завітав український співак Павло Табаков. У міському Палаці культури він виконав чимало пісень про кохання.

Шанувальники митця вперше наживо почули «Любов живу» – пісню, яка стала дебютом нової концертної програми.

Сам співак на прес-конференції зазначив:

– Любов присутня усюди. На цьому концерті я говоритиму про любов різними мовами і у різних стилях! Кожен свій виступ я закінчую такими словами: «Акумулюйте у собі любов і щедро діліться нею зі світом! Так світ неодмінно стане кращим!» Я дуже хочу, щоб після двох годин музики люди виходили із залу хоча б трішки щасливішими.

 Запальний вогник в очах виконавця, сильний голос та щира усмішка не могли не зачарувати шанувальниць. Коли зі сцени лунали відомі пісні «Ти підпалила рай»,  «Параноя»,  «Ти вільна», «За любов», «Тільки ти моя», «А ти була морем», «Як Екзюпері», жінки, знаючи тексти пісень, охоче підспівували та аплодували, а дехто навіть не соромився танцювати.

Приємним сюрпризом для глядачів стало виконання кількох пісень Табаковим у дуеті зі співачкою Софією Сливкою. І це справді було дуже щиро й емоційно.

Упродовж концерту виконавець постійно тримав контакт із залом. А під кінець навіть спустився до глядачів та разом із ними заспівав відому українську пісню «Край». Відтак відмітив, що варашани  дуже співучі люди.

До слова, майже вся зала Палацу культури була заповнена. І хоча більшість шанувальників артиста зі Львова – жінки, на концерт завітали й представники чоловічої статі.

По завершенню святкової програми артист активно роздавав автографи й охоче фотографувався зі своїми шанувальницями. А те, що він і справді сподобався варашанам, засвідчили бурхливі оплески та слова одного з глядачів: «У Львові поганого не роблять».

 

 
 

 

Ольга ПЕШКО.

Фото Олени СТЕЛЬМАЩУК.

 

У вас недостатньо прав для коментування.