HomeНовиниВ районі«Твоє здоров’я у твоїх руках»

«Твоє здоров’я у твоїх руках»

( 0 Votes )


Хтось із розумних людей сказав, що здоров’я за гроші не купиш,  його дарує розум. У другий тиждень вересня в Довговільській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено «День здоров’я». Класні керівники провели інструктажі школярам і всі вирушили в дорогу.

 Здавалося, сонце посміхалося учням  того дня. Здоров’я -  це чиста природа, екологія. Перше, що ми зробили - це очистили від сміття вулиці села, територію озера і лісу в урочищі Пастовник.

Для молодших школярів змагання проходили на місцевому стадіоні , які традиційно щороку організовує,  всім нам відомий, Михайло Михайлович Пікторов. Безліч різнобарвних кульок підлітали вгору до неба. Не залишили байдужими малечу тунелі, де вони ще згадували слова ввічливості. А скільки радості в дітей викликав футбол. Діти з радістю, обійнявшись по двох. надягали на себе шорти і грали у козацький футбол з  м’ячем –гігантом. Настрій у всіх на стадіоні був веселим, усі учні із захопленням бігли брати участь у різних видах ігор.

Для старших класів змагання проходили в урочищі Пастовник. Дорога була веселою: лунали пісні , діти розповідали цікаві історії із свого життя.

У лісі проходили різні конкурси серед класів. Дівчата показували вміння готувати рибний суп в польових умовах, найоригінальніші канапки.

Особливо слід відзначити, що наші учні люблять спорт. Яких тільки конкурсів не було: і перетягування  канату, і гра в футбол, піонербол. Наскільки досконало наші учні знають свою місцевість нам допоміг дізнатися конкурс «Орієнтування на місцевості», і дійсно всі добре знають свою місцину.

З гарним настроєм та переповнені позитивними емоціями всі поверталися задоволені додому.


Підготувала Наталія   Ващишина,

учениця 10 класу Довговільської ЗОШ.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.