HomeНовиниВ районі

Оправдальні вироки – рідкість. Але не тоді, коли за роботу береться адвокат-професіонал

( 1 Vote )
 

Нещодавно ми опублікували інформацію, що адвокат Олександр Печончик з Володимирця успішно захистив від позбавлення волі свого колегу за звинуваченнями у вимаганні хабарів. 

 

Районний відділ центру пробації звітує про роботу за 2020 рік

( 0 Votes )

Злочинність у Володимирецькому районі залишається одним з головних чинників, який суттєво впливає на проведення соціально-економічних перетворень і становить реальну загрозу безпеці жителів району. У цих умовах особливо важливим є забезпечення повноцінного функціонування органів, робота яких спрямована на зменшення злочинності. 

 

У Великих Телковичах вбили 65-річного чоловіка

( 0 Votes )

Тіло односельця без ознак життя виявив 29 жовтня, житель села Великі Телковичі неподалік колишньої ферми. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень. Поліцейські за цим фактом розпочали досудове розслідування.

 

На Володимиреччині загинув неповнолітній мотоцикліст

( 0 Votes )

Внаслідок самопадіння із мотоцикла 14-річний керманич, який був без захисного мотошолома, від отриманих травм загинув на місці події.

 

Рятувальники в черговий раз гасили пожежу у селі Половлі

( 0 Votes )

27 жовтня о 17:29 год. до Служби порятунку Володимиреччини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Половлі. До місця події відразу було направлено черговий караул бійців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

 

Сторінка 1 з 373