HomeНовиниКриміналНа Володимиреччині знову вбивство. З необережності.

На Володимиреччині знову вбивство. З необережності.

( 0 Votes )

 

15 жовтня до Кузнецовського МВ УМВС надійшло повідомлення з Володимирецької ЦРЛ про те, що до них за медичною допомогою з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та перелом кісток носа, звернувся 84-річний житель смт. Володимирець. Чоловіка було госпіталізовано в реанімаційне відділення лікарні, однак цього ж дня від отриманих травм він помер.

 

          В ході оперативно-пошукових заходів працівниками міліції було з’ясовано, що тілесні ушкодження потерпілий отримав 14 жовтня біля одного з кафе-барів Володимирця. В подальшому було встановлено, що близько 14 години того дня в ході словесної суперечки 58-річний володимирчанин вдарив пенсіонера кулаком в обличчя, внаслідок чого останній впав на землю та вдарився головою. 

         Наразі за даним фактом слідчим відділенням Кузнецовського МВ порушено кримінальну справу за статтею 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність), санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеженням  волі  на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. 

 

Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.