HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка за тиждень

Кримінальна хроніка за тиждень

( 0 Votes )


За період з 29 жовтня по 4 листопада до Кузнецовського МВ УМВС надійшло 77 заяв та повідомлень про злочини і пригоди. З них тілесні ушкодження – 12 випадків, крадіжки – 6, шахрайства – 2, пошкодження майна – 10, погроза фізичною розправою – 6, вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 8, хуліганські дії – 1, незаконний видобуток бурштину – 1, незаконна порубка лісу – 1, пожежа – 2, повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 17, інші події – 11.

  Тепер про деякі з подій детальніше.

Крадіжка – 30 жовтня з автомобіля «ЗІЛ», розміщеного на території СВК «Озерський» в с. Озеро було скоєно крадіжку двох колес, а 3 листопада з дачного будинку жителя м. Кузнецовськ було викрадено особисті речі та садовий інвентар.

Підробка номерів та агрегатів транспортного засобу – 2 листопада працівниками ДАІ у Володимирці під час перевірки автомобіля «Фольксваген Гольф», яким керував житель с. Дубівка було виявлено, що номер кузова, внесений до свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, на автомобілі відсутній. Транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик Володимирецького СВМ.

Тілесні ушкодження – 4 листопада надійшло повідомлення лікаря СМСЧ-3 про те, що до них за медичною допомогою у стані алкогольного сп’яніння з тілесними ушкодженнями у вигляді різаних ран верхньої частини голови, грудної клітки звернувся 30-річний житель м.Кузнецовськ. Було встановлено, що ушкодження він отримав в ході бійки в більярдному клубі «Піраміда».

Пожежа – 4 листопада в домогосподарстві жителя с. Новосілки виникла пожежа, внаслідок якої вогнем знищено дерев’яний сарай.  Цього ж дня пожежею було знищено стіг соломи в домогосподарстві жителя с. Лозки. Причини пожеж встановлюються.

«Гарячим слідом» – 4 листопада до міліції звернувся житель м.Кузнецовськ, який повідомив, що днем раніше шляхом відкриття вікна з його квартири було викрадено телевізор. У ході оперативно-пошукових заходів працівниками карного розшуку було встановлено особу та затримано підозрюваного в скоєнні злочину. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 31-річний місцевий житель Р.

Нещасний випадок – 4 листопада в реанімаційне відділення Володимирецької ЦРЛ з травмами голови був доставлений 36-річний житель Володимирецького району; однак цього ж дня він помер. Як було попередньо встановлено, тілесні ушкодження потерпілий отримав від удару копитом коня.

Працівниками МВ було припинено 38 адміністративних правопорушень. В тому числі по ст. 44 КУпАП (незаконне виробництво, придбання, зберігання  наркотичних засобів без мети збуту в малих розмірах) – 2, ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 3, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 4 та інші.

Співробітниками Державтоінспекції виявлено 26 порушень Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи. В тому числі зафіксовано 4 випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння та 1 дорожньо-транспортна пригода з механічними пошкодженнями транспортних засобів. 

 

Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.