HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 14 по 20 листопада 2012 року

Кримінальна хроніка з 14 по 20 листопада 2012 року

( 0 Votes )

За період з 14 по 20 листопада до Кузнецовського МВ УМВС надійшла 71 заява та повідомлення про злочини і пригоди. З них тілесні ушкодження – 14 випадків, крадіжки – 9, шахрайства – 2, пошкодження майна – 2, погроза фізичною розправою – 9, вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 10, хуліганство – 1, дорожньо-транспортні пригоди – 1, повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 10, спроби самогубства – 1, інші події – 12. Тепер про деякі з подій детальніше.

 Дорожньо-транспортна пригода. 14 листопада близько 19.00 год. на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу с. Городець 24-річний житель с. Костянтинівка Сарненського району, керуючи автомобілем «Опель», не справився з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ» під керуванням 34-річного жителя с. Великий Жолудськ Володимирецького району. В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Опель» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, численних забоїв та порізів кінцівок, з якими був госпіталізований до Сарненської ЦРЛ.

Спроби самогубства. 17 листопада до СМСЧ-3 м.Кузнецовська з діагнозом «множинні ножові поранення грудної клітки та нижньої третини лівого передпліччя» доставлено 58-річний жителя одного з населених пунктів Володимирецького району. Як було встановлено, зазначені тілесні ушкодження чоловік спричинив собі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, при спробі самогубства. Після надання медичної допомоги потерпілий був направлений на лікування в обласну психіатричну лікарню.

   Підробка документів. 17 листопада працівниками ВДАІ під час нагляду за дорожнім рухом в м.Кузнецовську був зупинений автомобіль «Рено» 
під керуванням місцевого жителя. В ході перевірки було виявлено, що свідоцтво про державну реєстрацію автомобіля не відповідає встановленому зразку.
Транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик Кузнецовського МВ.

         Тілесні ушкодження. 17 листопада внаслідок бійки, яка мала місце в с. Любахи, 25-річний місцевий житель отримав тілесні ушкодження та з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, множинні забої голови та правої кисті, і змушений був звернутись за медичною допомогою до Володимирецької ЦРЛ.

Цього ж дня внаслідок бійки біля кафе «Ретро» в м.Кузнецовськ тілесні ушкодження отримав 25-річний житель м.Рівне.

19 листопада у Володимирці 49-річному місцевому жителю наніс тілесні ушкодження 42-річний житель с. Довговоля. Потерпілий госпіталізований в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.

Крадіжка. 19 листопада з подвір’я жителя с. Городець невідомі особи скоїли крадіжку 7 металевих рейок.

Цього ж дня по мікрорайону Перемоги в м.Кузнецовську з сумочки місцевої жительки було викрадено гаманець з грошима.

За всіма вказаними фактами проводиться перевірка. 

          Працівниками МВ було припинено 60 адміністративних правопорушень. В тому числі: ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 5 випадків, ст.175 п.1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) – 5, ст. 176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) – 4, ст.178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) – 9, ст. 197 КУпАП (проживання без паспорта чи без реєстрації) – 27, та інші.

Співробітниками Державтоінспекції виявлено 21 порушення Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи. В тому числі зафіксовано 5 випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, 4 дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких одна людина отримала тілесні ушкодження.


Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.