HomeНовиниКриміналПрес-реліз Володимирецької поліції за тиждень

Прес-реліз Володимирецької поліції за тиждень

( 0 Votes )

За тиждень до Володимирецького відділення поліції надійшло 91 заява та повідомлення про злочини і пригоди.

З них: - вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 1; - тілесні ушкодження – 6; - погрози фізичною розправою – 1; - пошкодження майна – 3; - пожежі – 1; - незаконна порубка лісу – 1; - крадіжки – 7; - шахрайство - 4; - незаконне видобування бурштину – сирцю – 16; - дорожньо-транспортні пригоди – 3; - повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 10; - інші події (порушення публічного порядку, бійки, конфлікти у громадських місцях, розпиття спиртних напоїв у заборонених місцях, і т.п.) – 38.

Та дещо детальніше:

07 березня 2017 року до Володимирецького відділення поліції надійшла інформація про те, що у жительки с. Городець Володимирецького р-ну через мережу інтернет "ОЛХ" оголошення про продаж весільної сукні, шляхом зловживання довіри невідомий чоловік з випитав її номер картки та СVV- код, після чого з картки зникли грошові кошти.

08 березня 2017 року до Володимирецького відділення поліції надійшло повідомлення жительки с. Кричильськ, про те, що в смт. Володимирець маловідома жінка, під приводом подзвонити заволоділа мобільним телефоном.

Правоохоронці закликають не забувати про обачність. Насамперед – не демонструйте у людних місця цінні речі (прикраси, мобільні телефони, годинники, техніку, гаманці, іт.п.), не лишайте їх у легкодоступних місцях, та замикайте двері своїх авто та будиночків, де проживаєте. Не шукайте компаній малознайомих людей, утримайтесь від розпиття спиртного з незнайомцями. Дотримання таких нехитрих правил допоможе Вам уникнути крадіжок та інших неприємностей. Також не надавайте персональні дані незнайомим особам та особливо інформацію по банківським карточкам, яка не підлягає розголошенню стороннім особам.

Марія Ревко

Володимирецьке відділення поліції Варашського відділу поліції

Головного управління  Національної поліції в Рівненській області

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.