HomeНовиниКриміналПоліція працює. Порушників покарано

Поліція працює. Порушників покарано

( 0 Votes )

Офіційний коментар Володимирецького ВП Варашського ВП ГУНП в Рівненській області до статті Ольги Пешко щодо пошкоджених огорожі та пересувної клумби поблизу будинку культури смт Володимирця.

Самотужки, без допомоги громадськості, працівникам відділення поліції важко перевиховати неввічливих водіїв нашого району, кількість яких щодня збільшується. Причини й ті, що в нашому відділенні наявні проблеми щодо комплектації особовим складом та матеріально-технічного забезпечення, а тому цілодобово чергувати на території пішохідної зони по вул. Соборній в смт Володимирець ми не маємо можливості.

При цьому працівниками відділення з початку 2017 року було складено 30 протоколів на водіїв, які порушили правила дорожнього руху у вищевказаному місці. Серед порушників трапляються і посадові особи нашого району, які також полюбляють поїздити на даному відрізку дороги. Приміром, там же було зупинено автомобіль одного із молодих голів сільської ради, який, ігноруючи забороняючий знак, вирішив похизуватись своїм автомобілем та показати усім приклад як потрібно чхати на правила дорожнього руху. За це зухвальство відносно останнього було винесено постанову про притягнення до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 425 гривень.   

Щодо винуватця «Селфі із клумбою». 7.03.2017 близько 00.20 год. громадянин М., житель с. Степангород, керуючи автомобілем «Вольксваген Гольф», здійснив ДТП, під час якого пошкодив пересувну клумбу, розташовану на вул. Соборній поблизу будинку культури.

Того ж дня даного громадянина було встановлено і за сукупністю вчинених ним порушень на нього було складено 7 протоколів за вчинення адміністративних правопорушень. По двох із них працівниками поліції було винесено постанови  про накладенням стягнення у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень. Інші 5 (серед яких і 130 КУпАП) було направлено для розгляду до Володимирецького районного суду. Також правопорушник зобов’язувався відшкодувати всі завдані збитки для селищної ради.

13.03.2017 року до Володимирецького відділення поліції надійшла письмова заява від директора КЗ «Володимирецький БК» із проханням прийняти міри до невідомих осіб, які пошкодили паркан вищевказаного закладу. Дану заяву було зареєстровано та за результатами проведеної перевірки 21.03.2017 на жителя с. Воронки складено адміністративні протоколи за ст. 124 та 122-4 КУпАП які були направлені до Володимирецького районного суду для прийняття рішення.

Шановні мешканці та гості Володимирця! Прошу вас дотримуватись правил дорожнього руху. Давайте разом наведемо порядок в нашому місті та районі і сподіваємось, що кожен із нас почне із себе!

Віталій БЕРЕЗОВСЬКИЙ,

т.в.о. начальника Володимирецького ВП Варашського ВП ГУНП в Рівненській області

ілюстрація з мережі Internet

 

У вас недостатньо прав для коментування.