HomeНовиниДСНС повідомляєВ Берестівці горів житловий будинок (+фото)

В Берестівці горів житловий будинок (+фото)

( 0 Votes )

24 квітня о 14:29 до пожежно-рятувальної служби району надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Берестівка. За вказаною адресою було негайно направлено черговий караул 11-ої державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю на місце пожежі рятувальники з’ясували, що вогнем охоплено дах цегляного житлового будинку розміром 11х13м., критого шифером та приміщення кладової-котельні.

Шиферне покриття від високої температури пожежі вже «стріляло». Вогонь невпинно поширювався, та міг в будь-яку мить перекинутися на житлові приміщення. Рятувальники, провівши оперативне розгортання, відразу подали на гасіння пожежі водяний ствол. Завдяки небайдужому місцевому населенню з будинку було повністю евакуйовано майно, а пізніше люди стали допомагати гасити вогонь відрами з водою, яку в двох причіпних бочках притягнули до місця пожежі на тракторах сусіди. Допомога населення була досить суттєва, відтак рятувальникам вдалося локалізувати пожежу та не дати їй поширитися на приміщення будинку. Згодом вогонь повністю вдалося загасити.

У результаті пожежі вогонь знищив покрівлю, пошкодив перекриття житлового будинку, в приміщенні кладової знищено перекриття, пошкоджено стіни, знищено майно та котел.

Для ліквідації пожежі було залучено 1 одиницю пожежної техніки та 5 чоловік особового складу. Слід відмітити і суттєву допомогу в гасінні пожежі й місцевих жителів.

Всі ж обставини та причину виникнення пожежі наразі з’ясовують фахівці.

Працівники Володимирецького районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області вкотре закликають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та господарств, а також дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101», або «112»!

 
 

Начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

А.Муравинець

 

У вас недостатньо прав для коментування.