HomeНовиниДСНС повідомляєВ Сваринях у власному будинку згорів чоловік (+фото)

В Сваринях у власному будинку згорів чоловік (+фото)

( 0 Votes )

11 травня об 21:03 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення, що у приватному житловому будинку в с.Сварині, Володимирецького району виникла пожежа.

Місцевими жителями загорання було швидко ліквідоване. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого господаря оселі, 1953 року народження, пенсіонера.

Внаслідок пожежі вогнем було знищено ліжко, постільну білизну, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіну та підлогу в дерев’яному житловому будинку розмірами 10х5м. Пожежно-рятувальний підрозділ на місце пожежі не викликався.

Як стало відомо, чоловік проживав сам і через пережитих два інсульти був прикутий до ліжка. За ним доглядала сестра. Вона і виявила пожежу, коли ввечері прийшла навідатися до родича. Проте на той час вже було пізно, чоловік не подавав ознак життя. Пожежу швидко загасили підручними засобами місцеві жителі, відтак житловий будинок майже не зазнав пошкоджень від пожежі.

 

 

Наразі усі обставини даної події встановлюються слідчо-оперативною групою в складі працівників поліції та фахівців ДСНС.

У зв’язку зі збільшенням кількості пожеж та загиблих на них в області, рятувальники Служби порятунку закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті та дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню, а найголовніше убезпечити життя своє та близьких.

В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

А.Муравинець

 

У вас недостатньо прав для коментування.