HomeНовиниОфіційноВідзначені за селянську працю

Відзначені за селянську працю

( 0 Votes )

Напередодні професійного свята Дня працівників сільського господарства відбулися урочисті торжества у Рівненському драматичному театрі. Присутніх аграріїв Рівненщини щиро привітав голова облдержадміністрації Василь Берташ. Долучила слово ґречної подяки за селянську працю і виконуюча обов’язки начальника обласного управління агропромислового розвитку та продовольства Надія Переходько. Вона озвучила імена та досягнення кращих із кращих працівників галузі, акцентувавши увагу на приватних селянських та фермерських господарствах.

 До когорти вшанованих увійшов і наш земляк, заступник директора державного дослідного господарства «Городецьке» Іван Васильович Тарасюк. Його щоденна праця у рідному господарстві відзначена Подякою Міністра агрополітики України Миколи Присяжнюка. 

Для винуватців торжества, присутніх у залі хліборобів концерт подарував відомий співак Степан Гіга, якому 16 листопада виповнилося 55 років. Кожна пісня проймала серце і підносила настрій. Квіти, оплески та подяки лунали і на адресу трударів землі, і для артиста у відповідь. Співака довго не відпускали щирими оплесками. Знаменитого артиста зі сцени забрав лише внучок Данило під овацію зали.

У день хліборобського свята передали свої вітання аграріям Володимиреччини і начальник управління агропромислового розвитку РДА Світлана Ситник та голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Володимирецького району та міста Кузнецовська Галина Тєтєнєва. Серед тих, кому дякували за сумлінну працю, за підтримку тваринництва, районування нових сортів сільгоспкультур і підняття іміджу селянської професії, були трудові колективи ДДГ «Городецьке» (керівник Микола Сонько), старорафалівському СВК «Надія» (голова Надія Примачик), СВК «Мульчицьке» (керівник Володимир Шмига), трудівникам СВК «Колос» (Сергій Купрій), СВК» Україна» (Петру Янченюку), СВК «Степангородський» (Анатолій Макарчук), СВК «Заболоття» (Микола Жук), СВК «Чаква» (Олексій Губеня) та іншим.

Свій внесок в укріплення економіки краю вносять фермери й одноосібники – засновниця квіткового бізнесу і селянського фермерського господарства «Вікторія» Поліна Хомуйло, механізатор Олег Ошурко, засновник тепличного господарства Петро Мартинюк із Заболоття, Олександр Чугай, Петро Столярчук, Василь Гарбарчук з Володимирця, Петро Кладюк, Станіслав Козодой, родина Касянчиків з Довговолі, механізатор Василь Сафонік з Рафалівки, Ніна Коц та Людмила Нестерчук із Балахович, Степан Жогло з Хиноч, Ясон Бузян, Володимир Турчик, Степан Луковець, Сергій Бузян з села Кідри, Ольга Наумова, Петро Васьковець, Михайло Дуліпа, Петро Тишковець з Озера, Сергій та Назар Шабета з Новаків та багато інших.

У кожному селі і на кожному хуторі є господарі, які віддають себе сповна рідній землі. Щиро дякуємо їм за хліб на столі і достаток у кожному домі.


Г. Штерн

На фото автора: свого заслуженого механізатора і «зама» Івана Тарасюка

щиро вітає з відзнакою директор ДДГ «Городецьке» Микола Сонько


 

У вас недостатньо прав для коментування.