HomeНовиниОфіційноНаказ про призов громадян на строкову військову службу

Наказ про призов громадян на строкову військову службу

( 0 Votes )

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ № 69

військового комісара

Володимирецького об`єднаного районного військового комісаріату

30.08.12 р. смт Володимирець

Про призов громадян на строкову

                                    військову службу в жовтні-листопаді 2012 року

      

1. На підставі Закону УкраїниПро військовий обовязок і військову службу”, Указу Президента України від 31 жовтня 2011 року № 1009/2011, розпорядження голови райдержадміністрації від 20 серпня 2012 року №283 та рішення Кузнецовської міської ради від 30 серпня 2012 року №542 проводиться призов громадян на строкову військову службу.

2. Явці на призовну дільницю Володимирецького району та міста Кузнецовськ для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1994 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1987–1993 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов`язані прибути на призовну дільницю за адресою: смт Володимирець, вул. Грушевського, 60, кімната №-30; м.Кузнецовськ, вул. Енергетиків, 15 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову

військову службу, зобов`язані прибути до районного військового комісаріату до 1 жовтня 2012 року та мати при собі документи, які посвідчують особу.

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тим-часово не перебувають на території Володимирецького району та міста Кузнецовськ, зобов`язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

5. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форми власності, зобов`язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

6. Громадяни, які ухиляються від призову іне з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

7. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника військьвого комісара Володимирецького об’єднаного районного військового комісаріату.

8. Наказ довести до посадових осіб у частині, що їх стосується.

Військовий комісар

Володимирецького ОРВК,

підполковник Андрій УСІК

 

У вас недостатньо прав для коментування.