HomeНовиниОфіційноБезпека громади – це справа всієї громади!

Безпека громади – це справа всієї громади!

( 0 Votes )

Пробація – це ефективний помічник громади, який дбає про безпеку людей. Ефективність пробації залежить від того, наскільки громада їй довіряє і допомагає виконувати завдання пробації, у тому числі шляхом безпосередньої участі у роботі з правопорушниками.

Державні, комунальні, недержавні (громадські, благодійні, релігійні) організації мають досвід і ресурси для роботи із різними категоріями осіб, які є цінними для використання і у роботі з клієнтами пробації.

Різні неурядові інституції становлять так званий банк ресурсів підрозділів пробації у роботі з клієнтами пробації для вирішення різних криміногенних факторів ризику вчинення кримінальних правопорушень.

Партнерська мережа Вараського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області налічує 21 організацію. Вони допомагають у проведенні соціально-виховної роботи з правопорушниками, сприяють у вирішенні їх життєвих проблем, аби у майбутньому мінімізувати вчинення ними нових правопорушень.

Отож, запрошуємо всіх бажаючих до співпраці з уповноваженим органом питань пробації, в якості партнерів. Для отримання більш детальної інформації, просимо звертатись за адресою: смт. Володимирець, вул. Грушевського, 63.

 

У вас недостатньо прав для коментування.