HomeНовиниОфіційно15 сесія районної ради – у звичному режимі

15 сесія районної ради – у звичному режимі

( 0 Votes )

 

У п’ятницю, 14 вересня, відбулася чергова п’ятнадцята сесія районної ради шостого скликання під головуванням Василя 

Ковенька. На сесію прибув 41 депутат із 64.

 

         Було розглянуто більше двох десятків важливих питань життєдіяльності району, які були попередньо вивчені на засіданнях президії та постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії районної ради. Серед них: про внесення змін до районного бюджету на 2012 рік, про районну програму щодо запобігання і протидії корупції на 2012-2015 роки, про районну цільову соціальну програму «Шкільний автобус» на 2012-2015 роки, про комплексну програму житлового будівництва у Володимирецькому районі на 2012 рік, про внесення змін до програми реформування і розвитку сільського комунального господарства Володимирецького району на 2011-2015 роки, про Програму розвитку книговидавничої справи, сприяння збільшенню випуску книжкової продукції місцевих авторів у Володимирецькому районі на 2011-2015 роки.

 

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена Шикало проінформувала присутніх про внесення змін до загального та спеціального фондів на поточний рік.

 

Ряд питань, що стосувалися закладів комунальної власності, були також підтримані депутатами.

У ході пленарного засідання народні обранці розглянули та прийняли рішення з питань, що стосуються соціального захисту населення, врегулювання земельних відносин.

З усіх питань, внесених до порядку денного сесії, депутати прийняли відповідні рішення.

Загалом сесія пройшла у звичному режимі.


За матеріалами загального відділу районної ради.

Сайт Володимирецької районної ради:  http://volodrr.rv.ua

 

У вас недостатньо прав для коментування.