HomeНовиниУ ВарашіКолишнього голову Кузнецовська виселили з міліцією

Колишнього голову Кузнецовська виселили з міліцією

( 0 Votes )

23 січня 2013 року в м. Кузнецовськ на Рівненщині відбулося спільне засідання депутатів міської ради, прокурора міста В.Теслюка та народних депутатів України від Рівненщини Олега Осуховського (фракція ВО "Свобода"), Миколи Кучерука (фракція ВО "Батьківщина") та Віталія Чугуннікова ("УДАР") з питання правомірності перебування на посаді міського голови С.Анощенка.

Нагадаємо, 14 грудня 2012 року відбулася сесія Кузнецовської міської ради. Депутат фракції ВО "Свобода" Юрій Кравець вніс до порядку денного питання про припинення повноважень Кузнецовського міського голови Сергія Анощенка. Цю пропозицію підтримали 28 із 29 присутніх у сесійній залі депутатів (всього депутатський корпус налічує 40 осіб). Проте С.Анощенко, керуючись рішеннями Рівненського окружного адміністративного суду та Житомирського апеляційного адміністративного суду (які ухвалили рішення на його користь, але ці рішення не набрали законної сили), самовільно зайняв кабінет міського голови і видає розпорядження та підписує документи від імені "міського голови".

Народний депутат України від ВО "Свобода" Олег Осуховський зазначив: "Прокурор Кузнецовська не реагує на звернення депутатів, натомість сприяє незаконним діям колишнього міського голови. Кілька годин точилася запекла дискусія, але громадянин Анощенко С.І. не хотів добровільно залишати кабінет міського голови. Щоби припинити свавілля, депутати були змушені звернутися по допомогу до Кузнецовського міськуправління міліції. У присутності начальника відділку міліції С.Анощенко таки залишив приміщення. Кабінет опечатано, він чекає на свого законного господаря. А мешканці міста та депутати місцевої ради чекають на врегулювання даного конфлікту відповідно до законів та Конституції України".

 

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"

 

У вас недостатньо прав для коментування.