HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська від 29 травня

Новини Кузнецовська від 29 травня

( 0 Votes )

  Свято східного танцю

26 травня у кузнецовській ЗНЗ №5 відбулось свято східного танцю «Берег щастя». Усіх бажаючих поринути у східну казку прихильників танцювального мистецтва гостинно зустрічали господарі свята - вихованці та викладачі ПП театру-студії танцю «Грааль».

Півторагодинна музично-театральна постановка не залишила байдужим  нікого з присутніх: незабутнє, яскраве видовище, східні красуні в розшитому блискітками та бісером вбранні, чарівні посмішки та грація танцівниць, загадкова мелодійна музика ... Східна казка, яка запам'ятається надовго.

ДТП: 14-річний скутерист проти авто

Резонансна дорожньо-транспортна пригода сталась у Кузнецовську 26 травня, близько четвертої години дня.

14-річний водій скутера,  правильно не оцінивши дорожню ситуацію під час здійснення повороту, допустив зіткнення із легковим автомобілем «Ford Mondeo». На щастя, у даній ДТП не постраждали ані водії транспортних засобів, ані пасажир скутера. От тільки транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.

Оскільки, як відомо, незнання законів чи правил не звільняє від відповідальності за їх порушення –  вочевидь, за незнання малолітнім скутеристом правил дорожнього руху поки що відповідатимуть його батьки.

 

 

Викрили підпільний клуб гральних автоматів

Днями співробітниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Рівненській області було припинено злочинну діяльність чотирьох учасників організованого злочинного угрупування, котрі задля отримання прибутку організували у Кузнецовську підпільний клуб гральних автоматів. Під час проведення обшуку в приміщенні закладу працівниками УБОЗ було виявлено та вилучено 16 гральних автоматів та більш, ніж 36 тисяч гривень. За порушення частини 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України зловмисникам загрожує штраф від 17 до 40 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Дороги «латають»…

 

У Кузнецовську розпочали роботи з ямкового ремонту доріг. Наразі комунальники вже частково позбавили ям та вибоїн  одну з найгірших доріг міста – по вулиці Енергетиків.

Як зазначав раніше директор КМКП Роман Саушкін – цьогоріч місто повністю готове до виконання запланованого ямкового ремонту доріг.

В свою чергу представники кузнецовського «Дорожнього контролю» запевняють: «Дороги ремонтують без дотримання необхідних технологій».

Хто в цій ситуації правий – вочевидь, покаже час і майбутній стан відремонтованих доріг.

 

Пролунав останній дзвоник для 439 кузнецовських випускників

 

25 травня в усіх школах Кузнецовська пройшли урочисті лінійки на честь свята останнього дзвоника. Для 439 кузнецовских випускників, з яких 59  будуть нагороджені золотими та срібними медалями, цей день став по-особливому урочистим, адже для них, вчорашніх учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста, шкільний дзвінок у цей день пролунав востаннє.

Тож позаду - уроки, шкільні друзі, вчителі, підручники та безтурботна юність. Попереду - доросле життя.

 

 

Мало не загинув під час ремонту водопровідної мережі

Ввечері 25 травня, під час ремонту водопровідної мережі, мешканець Кузнецовська ледь не позбувся власного життя - через раптовий зсув ґрунту він повністю опинився у земляній пастці глибиною 3 метри.

Викликаним на місце події рятувальникам довелося діставатися до потерпілого за допомогою підручних засобів, а підняти чоловіка на поверхню вдалося лише за допомогою ятувальної мотузки.

З діагнозами «синдром довготривалого здавлення та переохолодження» чоловіка було госпіталізовано в реанімаційне відділення СМСЧ №3 Кузнецовська. Наразі його стан здоров'я медики оцінюють як середньої тяжкості.

 

Вікторія ГОРДІЄНКО

 

У вас недостатньо прав для коментування.