HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська від 5 червня

Новини Кузнецовська від 5 червня

( 0 Votes )

 

29 травня 2013 року продовжила свою роботу 32 позачергова сесія Кузнецовської міської ради під головуванням т.в.о. міського голови Ігоря Куца. Цього дня у великій залі засідань зібралися 28 депутатів, аби розглянути 52 питання порядку денного. Втім, через брак часу народні обранці встигли розглянули лише 34 питання,  а рішення прийняли з 31 питання.

Зокрема:

- розпустили виконавчий комітет Кузнецовької міської ради;

- утворили виконавчий комітет Кузнецовської міської ради VI скликання;

- звільнили з посади заступника міського голови, начальника фінансового управління Н. Зубрецьку;

- повторно затвердили на посади заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Ю.Кравець, В.Магдич, Т.Сич) та керуючого справами виконавчого комітету міської ради (О.Антипець);

- підтвердили рішення 26 сесії Кузнецовської міської ради шостого скликання від 17.12.2012 р., 20.12.2012 р., 28.12.2012 р., 04.01.2013 р.;

- прийняли рішення про оголошення конкурсу та створення конкурсної комісії на внесення кандидатур на посаду директора Прес-центру Кузнецовської міської ради.

Окрім того, депутатами було прийнято близько 20 питань, що стосувалися врегулювання земельних відносин. Продовжить свою роботу 32 позачергова сесія 7 червня 2013 року.

Зняли порчу…

Минулої п’ятниці у Кузнецовську правоохоронці зафіксували шахрайство: невідомі жінки під виглядом «зняття порчі» видурили у 20-річної мешканки міста золоті вироби та гроші.

Як розповіла міліціонерам 20-річна Тетяна, 31 травня близько другої години дня поблизу міського супермаркета до неї підійшла жінка ромської національності. Шахрайка увійшла в довіру до дівчини, назвавши її по імені та запевнивши, що на родину дівчини наведено страшне прокляття. А задля того, аби зняти порчу, дівчина повинна все золото, яке є на ній і вдома, віддати шахрайці. Тетяна не повірила незнайомій жінці та засумнівалась у правдивості її слів. Однак після того, як до них підійшла ще одна жінка та розповіла, що й у неї була подібна ситуація і виручила її теж знахарка, дівчина винесла аферисткам із квартири три золоті каблучки, дві пари сережок, браслет, ланцюжок із кулончиком та чотириста гривень. Схаменулась Тетяна лише через годину, але було вже запізно – шахрайок і слід простиг.

Наразі за цим випадком відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України та проводяться слідчі заходи. Шахрайкам загрожує обмеження волі на строк до трьох років. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Люди в погонах сподобалися дітям

1 червня 2013 року у приміщенні Кузнецовського МВ УМВС України в Рівненській області працівники кримінальної міліції у справах дітей провели тематичну екскурсію для учнів 3 класу гімназії та 4 класу ЗНЗ №3, приурочену до Дня захисту дітей.

Під час екскурсії начальник ВКМСД майор міліції Андрій Майданюк нагадав дітям по необхідність дотримання правил поведінки у школі та на вулиці та про заходи безпеки під час літнього відпочинку, розповів про злочини та правопорушення, які вчиняються дітьми, і про відповідальність, що настає для них та їхніх батьків. Зустріч не була односторонньою. Діти активно задавали питання щодо діяльності міліції та разом із правоохоронцями моделювали і спільно вирішували різноманітні життєві ситуації. Крім того, школярів зацікавила розповідь Андрія Юрійовича про спеціальні засоби та вогнепальну зброю, які використовуються працівниками міліції для виконання покладених на них обов’язків.

 Після теоретичного курсу діти особисто змогли приміряти «обладунки» правоохоронців. Вони були явно задоволені, і багато хто висловив бажання в подальшому стати захисником правопорядку.

 

 
 
 

Вікторія ГОРДІЄНКО

 

У вас недостатньо прав для коментування.