HomeНовиниУ ВарашіКузнецовські міліціонери «гарячим слідом» затримали грабіжника

Кузнецовські міліціонери «гарячим слідом» затримали грабіжника

( 0 Votes )

20 вересня в ході оперативно-профілактичного відпрацювання міста Кузнецовськ мобільний наряд у складі дільничних інспекторів міліції та інспектора ВДАІ патрулював вулиці міста. Проїжджаючи повз кафе-бар «Токіо», що по мікрорайону Будівельників,правоохоронці помітили, як по вулиці один чоловік біжить за іншим, при цьому розмахуючи руками. Міліціонери вирішили з’ясувати в чому річ. Однієї фрази переслідувача вистачило щоб зрозуміти, що той став жертвою пограбування. Не гаючи часу працівники міліції долучились до погоні і вже за 300 метрів наздогнали грабіжника.

 Ним виявився 30-річний непрацюючий житель міста П., котрий у скоєному зізнався. По справі вилучені речові докази: гаманець та гроші в сумі 4767 гривень, які так і не стали в нагоді зловмиснику.  

«Встановлено, що підозрюваний – раніше двічі судимий за аналогічні злочини. – коментує дільничний інспектор міліції Роман Поздняков. - В цей день, проходячи повз кафе-бар «Токіо», він побачив громадянина напідпитку, який ховав гаманець в кишеню штанів, та вирішив скористатися його безпорадним станом.  Підійшовши ближче зловмисник вихопив гаманець з кишені і побіг геть. Власник кинувся його наздоганяти, але побачив нас та повідомив про подію. Тож затримання грабіжника було справою часу».

За даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений повторно), санкція якої передбачає покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі. Враховуючи попередні судимості затриманого можна очікувати – цього разу при обранні міри покарання суд врахує, що «умовний» термін та штраф не допомогли йому стати на шлях виправлення і запобігти вчиненню нового злочину.

 

 

Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.