HomeНовиниВ РайоніУ Володимирці відкрито фітнес-клуб!

У Володимирці відкрито фітнес-клуб!

( 0 Votes )

 

Блага цивілізації докотились і до нас: у Володимирці відкрився фітнес-клуб! Оксана Герман – засновник, ініціатор організації закладу, хореограф за спеціальністю, а в житті позитивна і усміхнена людина – схвильовано розповіла, що ж то воно таке буде.

 

 

-   Ну ось, чекаємо на Отця Василія з Кузнецовська, має освятити приміщення. І будемо відкриватись.

-    Які послуги плануєте надавати?

-   Маємо вже програми занять з фітнесу для жінок. Ми певний час працювали при Володимирецькій ЗОШ №1. Там набрали певну базу клієнтів. І ось наважились на такий крок – стали самостійним закладом. Зараз маємо 2 групи жінок. Вправи проходять 12 разів на місяць по годині-півтори, тричі на тиждень. Для чоловіків будуть встановлені тренажери. Надалі планується укласти і для них програму.

-   А чи можна буде відвідувати вас, не купуючи абонемент?

-   Звичайно, можна! Якщо абонемент на фітнес коштуватиме 150 грн, то разове відвідування фітнес-вправ – 15 грн. за годину. Для чоловіків абонемент на тренажери коштуватиме 170 грн, а разове відвідування тренажерів – 20 грн в годину.

-   А хто ж у вас за тренера?

-   Я – у жінок, мій брат – у чоловіків. Це на початок. Я за спеціальністю хореограф, маю певну підготовку. Якщо далі піде все добре, будемо думати над розширенням штату.

-   Для діток будуть якісь програми?

-   Все лише в проекті: для них і вправи, і хореографічний гурток, і реабілітаційні курси. Спочатку треба нам на ноги стати. Ми за власні кошти придбали обладнання. А воно не дешеве, проте якісне, можете самі глянути.

 

Дивимось устаткування: велотренажер, бігова доріжка, силова станція, тренажер «гребля», доросла та шведська стінки, веслувальний тренажер, обладнання для фітнесу. Одна з відвідувачок фітнес-клубу на моє питання «чи не дорого» відповіла, що ціна адекватна, жінки всі задоволені, у захваті, радо залучають своїх знайомих. «Як сидіти вдома, особливо взимку, то можна вільний час провести з користю. Добре, що тепер є куди вийти», - додає жінка.

А тепер трохи народної статистики: у відомій соціальній мережі «вконтакті» в групі «Типовий Володимирець» за допомогою адміністратора групи В.Волочнюка (якому виражаю подяку) проведено анонімне голосування на тему «на яку абонплату ви згодні для відвідування фітнес-клубу?». 53 респонденти зі ста погодилися б платити не більше 100 грн на місяць, 16 – платили б і до 150 грн. Ще 12 взагалі вважають, що такий заклад Володимирцю не потрібен.

Будемо сподіватись, що тепер фітнес-клуб стане осередком дозвілля всього населення. А як зроблять організатори свою цінову політику більш лояльною, клієнтів точно побільшає…

 

Олена ВАСИЛЬЄВА

 

У вас недостатньо прав для коментування.