HomeНовиниВ РайоніНові рейди міліції і прийом громадян у Жовкинях

Нові рейди міліції і прийом громадян у Жовкинях

( 0 Votes )

За тиждень з 19 по 25 серпня до чергової частини Кузнецовського МВ УМВС в Рівненській області надійшло 96 заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення, серед яких грабіж (1 випадок), привласнення, розтрата майна (1), тілесні ушкодження (3), порушення правил дорожнього руху (2), незаконне видобування бурштину (1), самогубство (1). Популярною розвагою для закононеслухняної верстви населення залишаються крадіжки.

Їх цього тижня скоєно аж 9. Люди частіше ведуться на телефони – оснащені і не дуже, а також гроші в різній кількості. Але комусь закортіло викрасти навіть індика вагою 3,5 кілограми.

Для правоохоронців такі події – звичайний плин речей. А  для населення вже стають звичними рейди міліції по розважальних закладах. Та не всі ще готові до зустрічі з правоохоронцями. Цього разу в ході перевірок складено 6 адмінпротоколів по всьому району. Так, відмітились громадяни в Полицях –за порушення правил торгівлі працівниками торгівлі, громадського харчування та сфер послуг, у Красносіллі та В.Телковичах – за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення, в Антонівці (дрібне хуліганство) і в Собіщицях (розпивання пива, алкогольних напоїв у громадських місцях та паління у заборонених місцях). Особи, що порушили законодавство, притягнуті до адмінвідповідальності.

Окрім того, 25 серпня в Жовкинях проведено прийом громадян начальником Кузнецовського МВ УМВС в Рівненській області Олегом Кульбашним. Обговорено створення громадського формування та інші наболілі питання. На цьому тижні Жовкинівська сільрада вже затвердить статут даного громадського формування, в яке увійдуть більше 10 місцевих жителів для допомоги виявлення правопорушень. Такий досвід має служити прикладом для громадян інших населених пунктів задля активної участі в житті свого села чи селища.

Олена ВАСИЛЬЄВА

Матеріали по темі:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.