HomeНовиниВ РайоніВ Любахах відбудуться позачергові вибори сільського голови

В Любахах відбудуться позачергові вибори сільського голови

( 0 Votes )

Верховна Рада проголосувала за постанову про “Про призначення позачергових виборів Любахівського сільського голови». Без голови сільська рада — з весни.

На виборах 2010 року любахівським сільським головою став Анатолій Можин. Проте 19 квітня 2013 року він звернувся з особистою заявою до Любахівської сільської ради про складання ним повноважень сільського голови за власним бажанням. У зв’язку з цим Любахівська сільська рада порушила перед Верховною Радою України клопотання про призначення позачергових виборів.

Позачергові вибори сільського голови Верховна Рада призначила на неділю 15 грудня. Кошти на них мають виділити із держбюджету, повідомляє www.rivnepost.rv.ua.

Аналогічна ситуація із перевиборамми сільського голови і у Великих Цепцевичах, де сільський голова Сергій Козярець теж нещодавно написав заяву за власним бажанням (дата позачергових виборів поки що невідома). Минулого року перевибори відбулися у селі Великі Телковичі (на місце Валентина Бондара, який теж пішов з посади сільського голови за власним бажанням, обрано Віталія Репетуху).

 

У вас недостатньо прав для коментування.