HomeНовиниВ РайоніСтартував ремонт дороги Володимирець-Антонівка

Стартував ремонт дороги Володимирець-Антонівка

( 0 Votes )

Всім відомий стан дороги від Володимирця до Антонівки конкретно обговорювався ще із засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва при Володимирецькій РДА, яке проходило під керівництвом голови РДА Володимира Ткачука, між владою і приватними підприємцями. І ось нарешті сильні світу цього вирішили поєднати свої можливості для ремонту даної дороги.

18 та 24 вересня відбулися дві наради з приводу державно-приватного партнерства щодо даного заходу. І дійшли вони такого консенсусу: створилась ініціативна група підприємців по координації ремонту автодороги, до якої увійшли А.Бортник, О.Мисько, П.Сиротюк, І.Яковецький, в.о.директора філії «Володимирецький райавтодор» А.Новак. Ремонт проводитиметься за благодійні внески, а виконані роботи погоджуватимуться з членами ініціативної групи. Сам захід (до вузькоколійного переїзду – початковий варіант) доручено провести ПП «Володимирець-агрошляхбуд» спільно з філією «Володимирецький райавтодор».

Роботи вже почалися першого жовтня – «латали» ями біля вузькоколійки. Кажуть, відремонтують стільки, на скільки вистачить коштів. Тому було б зовсім непогано, аби залучилися й інші зареєстровані у відділенні Кузнецовської ОДПІ Рівненської області СПД (а також керівники АЗС району) для участі у проведенні вказаного ремонту ділянки дороги.

Пам’ятається, під час того ж засідання координаційної ради прозвучали влучні слова від одного з підприємців: «Треба допомагати своїй державі хоча б незначними вчинками, якщо здатний на це. Коли кожен почне робити, а не лише критикувати, вся громада розвиватиметься і економічно, і духовно».

ремонт дороги Володимирець-Антонівка
 
ремонт дороги Володимирець-Антонівка
 
ремонт дороги Володимирець-Антонівка
 
ремонт дороги Володимирець-Антонівка
Олена ВАСИЛЬЄВА  
 

У вас недостатньо прав для коментування.