HomeНовиниВ РайоніМісяць разом із «Шлях-FM»!

Місяць разом із «Шлях-FM»!

( 0 Votes )

Пройшов місяць відтоді, коли в ефірному просторі на 101.1 ми можемо чути своє місцеве радіо «Шлях-FM». Це перше знайомство з новонародженою радіохвилею, сподіваємося, було цікавим і захоплюючим для вас. Адже для нашого краю запуск FM-радіостанції, все ж, подія непересічна.

 

НЕ БЕРЕМОСЯ давати оцінку своїй роботі, тому повністю довіряємо цю непросту місію нашим слухачам. Відгуків було достатньо, тож інформації для аналізу вистачає. Особливо порадував схвальний відгук обласної телерадіокомпанії, з якою ми віщаємо на одній хвилі. Виходити з такою досвідченою і популярною радіостанцією, як «Рівне-FM», на одному рівні багато чого вартує. Не будемо приховувати: одним з головних завдань на перший місяць було «не вдарити лицем у грязь» перед нашим партнером. І, відповідно, не допустити, щоб ви, шановні слухачі, вимикали приймачі о 17.00 і вмикали о 19.00. А надалі ми докладемо всіх зусиль, аби «змусити» вас слухати 101.1 саме в цей проміжок часу!

Звісно, не менш важливим було й досягнути стабільності ефіру. Перший тиждень не обійшовся без сюрпризів. Це трохи навіть вибило з колії. Але зосередились – і наступні три тижні пройшли без збоїв. Сім днів на тиждень і, що доволі суттєво, – без жодного повтору! 

Здобувши певну стабільність, маємо моральне право закликати всіх рекламодавців до співпраці: зробіть свій бізнес ефективнішим, використовуючи новий сучасний ЗМІ, тобто нас! А ті експерти, які радили не квапитися, мовляв, вихід в ефір не означає, що ми зможемо його якісно наповнювати і що на те й дається Національною радою з питань телебачення та радіомовлення рік на налаштування (в нашому випадку – до 11 лютого), видно, робили свої висновки з огляду на інші місцеві FM-радіостанції. Тож ми прислухалися. Нині ж бачимо перед собою чіткий шлях розвитку, по якому й підемо вже твердою впевненою ходою. Наступний наш крок – гідно зустріти День працівників радіо, телебачення та зв’язку України 16 листопада!

 

 


 

 

Колектив телерадіокомпанії «Бурштиновий шлях». 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.