HomeНовиниВ РайоніПодарунок від РАЕС Мульчицям

Подарунок від РАЕС Мульчицям

( 0 Votes )

 

Чудовий подарунок у цьому році отримали відвідувачі Мульчицької публічно-шкільної бібліотеки. Завдяки відчутній підтримці керівників органів державної влади відремонтовано приміщення бібліотеки та створено сучасні умови для читачів: з комп’ютерною технікою, читальним залом, сучасними меблями. Тепер у нашій глибинці є бібліотечна установа, якій позаздрять не одні мої колеги.

 

  

 

Господарем слова залишився і Павло Яремович Павлишин, генеральний директор ВП «Рівненська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом», пообіцявши при відкритті Мульчицького культурно-дозвіллєвого комплексу надати допомогу публічно-шкільній бібліотеці. І напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці читачі книгозбірні отримали незвичайний подарунок: підключення комп’ютерної техніки до мережі Інтернет та більше 24 назв книг на допомогу навчальному процесу в школі. Це дозволить розширити інформаційні послуги користувачам та вільно і відкрито обмінюватися інформацією. Серед придбаних книг – література на допомогу навчальному процесу, різноманітні енциклопедії, довідкові видання. 

Подібні приклади мають надзвичайно важливе значення та сприяють довірі населення до дій влади. Адже під час проведення громадських обговорень «Якою має бути бібліотека нашої громади?» жителі нашої територіальної громади висловили думку щодо покращення стану бібліотек в питанні забезпечення літературою та необхідності підключення бібліотеки до мережі Інтернет.

А від вдячних читачів та працівників бібліотеки хочеться сказати, Павле Яремовичу: «Хай Бог благословляє Ваші добрі справи, нехай завжди поруч Вас буде людська повага».

 

 

 



Федора Савойнік, 

завідуюча Мульчицькою публічно-шкільною бібліотекою

 

У вас недостатньо прав для коментування.