HomeНовиниВ РайоніТравмувалася дівчинка з Лозок

Травмувалася дівчинка з Лозок

( 0 Votes )

 

28 жовтня о 3:35 по телефону 102 надійшло повідомлення рівненських медиків, що напередодні у Володимирецьку райлікарню поступила малолітня жителька села Лозки (1,7 місяців) з тілесними ушкодженнями. Після огляду потерпілої районними лікарями відправили в обласний центр для консультації нейрохірургів.

За поясненнями родичів, у цей день батьки дитини перебували у селі Мульчиці на весіллі, а за дівчинкою доглядала бабуся, 1949 року народження. Старенька поклала малу спати, а сама раптом втратила свідомість. Її привела до тями старша внучка, а в іншій кімнаті плакала менша внучка. Коли бабуся підійшла до малої, то побачила у неї на обличчі кров та пошкоджену губу.

Як дитина отримала ушкодження, бабуся пояснити не змогла, оскільки була без свідомості. Найпевніше, дівчинка, прокинувшись, сама упала з високого ліжка і забилася.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 статті 125 Кримінального Кодексу України. Відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування.

Ірина Ляшук, інспектор Кузнецовського МВ.

 

У вас недостатньо прав для коментування.