HomeНовиниВ РайоніДень школи В Довговолі

День школи В Довговолі

( 0 Votes )

Вже доброю традицією  стало в Довговільській загальноосвітній школі проводити День школи. Цьогоріч свято проходило 24 жовтня. Здавалося, все сприяло святкуванню. День видався напрочуд гарним. Сонце радувало теплом . Жовте, багряне, золотисте листя врочисто встелило шкільне подвір’я , переповнене дитячим сміхом. Це особливе свято, якого немає у жодному календарі. Урочиста атмосфера в школі панувала весь день.

В цей день у школі - день учнівського самоврядування. Учні увійшли в роль директора, заступників та вчителів. На урочистій лінійці, розпочалось свято, « учителі» гучними оплесками і найкращими побажаннями  приймали у свій колектив нових «учнів». Козачата дитячого осередку  «Промінець» з нетерпінням чекали свого  головного отамана М.М.Пікторова. З радістю бігли його зустрічати і з неприхованим захопленням, цікавістю  його слухали. Діти брали участь у «Козацьких забавах» вони продемонстрували свою вправність, кмітливість та згуртованість, знання з історії про козаків .

Окрім задоволення юні козачата отримали подарунки від  свого наставника. Кульмінацією свята був « Зорепад талантів», чудові пісні, запальні танці, у виконанні учнів і учителів , гумор та святковий настрій  панували  на сцені актової зали . Переповнена зала щиро аплодувала, на  святі вшановувалися учні та учителі школи, що своїми успіхами примножували здобутки школи.

Нагороджувалися призери районних та обласних олімпіад та конкурсів, призери Малої академії наук, найкращі спортсмени, учасники художньої самодіяльності, активісти школи. Традиційно в цей день відбувається зустріч дев’ятикласників Довговільської та Берестівської шкіл. Діти знайомляться, спілкуються, діляться успіхами в навчанні, обмінюються планами на майбутнє.  День школи запам’ятається ще й змаганнями між учнями і вчителями « Богатирські ігри». Перемогла команда вчителів, хоча учні були гідними суперниками.

Адміністрація школи, учителі, учні щиро вдячні незмінним спонсорам приватним підприємцям Бортнику А.А., Мельник О.В., Базаці В.А.,Парейку М.В., отаману дитячого козацького товариства Володимиреччини « Пагін». Завдячуючи Вашій небайдужості, активній життєвій позиції , високій свідомості учнів отримали справжню насолоду від свята. Процвітання Вам , постійного зростання прибутків, миру та злагоди. Успіхів та добробуту!

Оніщук Олександр, голова учнівського самоврядування

Довговільської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.