HomeНовиниВ РайоніШановні жителі Володиминеччини! Допоможемо переселенцям у скрутний час!

Шановні жителі Володиминеччини! Допоможемо переселенцям у скрутний час!

( 0 Votes )

Ми сьогодні звертаємось до всіх небайдужих до долі наших співвітчизників, громадян України, які прибули на тимчасове перебування до Володимирецького району із тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Вони вимушені в дуже короткий термін покидати свої рідні домівки та виїжджати із зони проведення воєнних дій. А, зійшовши з поїзда, шукають хоч якоїсь підтримки. Сьогодні – це їх біда. Але, це наші співгромадяни, і їм конче необхідна дієва і невідкладна підтримка кожного з нас.

Володимирецькою районною організацією Товариства Червоного Хреста України проводиться збір гуманітарної допомоги для осіб-переселенців. Просимо всіх небайдужих долучатися до даної роботи. Це може бути як одяг та взуття, так і продукти харчування, речі повсякденного вжитку, постільна білизна тощо. Всі хто має намір допомогти просимо звертатись до районного осередку Товариства Червоного Хреста України. Контактна особа: Давидюк Галина Іванівна, тел. 068 039 36 59. Зібрана допомога буде надаватися не лише громадянам-переселенцям, а й мирним жителям, які проживають в зоні АТО. Адже там є люди похилого віку, самотні, інваліди і ми повинні їх зараз підтримати.

Враховуючи те, що вимушені переселенці залишаються без крову над головою, держава не в змозі підтримати всіх людей в таку скрутну хвилину. МИ ПРОПОНУЄМО ВСІМ не залишитися осторонь. Зважаючи на те, що резерв житла у Володимирецькому районі дуже обмежений, просимо громадян розглянути можливість поселення даної категорії осіб у будинках приватної власності. Якщо у Вас є така можливість, просимо звертатися до Районного штабу за тел. 2-37-07 для подальшого створення переліку житла, де є можливість розміщення осіб, або сімей переселенців.

БУДЬ ЛАСКА, відгукніться ВСІ хто має можливість! Тільки разом ми сильніші!

Не відмовте у допомозі людям. Ви самі можете визначити – скільки людей, родин ви здатні підтримати. Інформацію про згоду про надання будь-якої допомоги вимушеним переселенцям, повідомте будь-ласка за згаданими вище контактними телефонами.

З повагою та подякою за небайдужість,

Районний штаб з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням та допомоги вимушеним переселенцям в Україні.

А.Муравинець

секретар Районного штабу,

начальник РС ГУ ДСНС України в області

ілюстрація з мережі Internet

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.