HomeНовиниВ РайоніУ Володимирці відкрився новий сервісний центр МВС (+фото, відео)

У Володимирці відкрився новий сервісний центр МВС (+фото, відео)

( 0 Votes )

20 лютого в смт Володимирець запрацює оновлений сервісний центр МВС. Це третій центр нового зразка в Рівненській області. У 2016 році 27 грудня було відкрито сервісний центрів МВС у Рівному в приміщенні торговельного центру METRO Cash & Carry Ukraine, а в грудні 2017 року - в м.Дубно в приміщенні колишнього МРЕО.

Незалежно від місця реєстрації у новому центрі можна буде швидко та комфортно замінити й отримати посвідчення водія, зареєструвати та перереєструвати авто, а також отримати інші послуги сервісних центрів МВС.

Послуги в сервісному центрі МВС № 5644 в смт Володимирець надаватимуть 4 адміністратори, 2 з них отримали роботу за результатами стажування, що рік тривало по всій країні. І хоча територіальний сервісний центр МВС № 5644 найменший за кількістю надання адміністративних послуг та кількістю працівників, він оснащений сучасною комп’ютерною технікою, інформаційним боксом, веб-камерою, що дозволить переглядати завантаженість центру в режимі реального часу. В новому сервісному центрі МВС є дитячий куточок, полиця для буккросингу, безкоштовний Wi-Fi для відвідувачів, передбачені зручності для людей з інвалідністю.

 

 

«Завершальним етапом реформи сервісних центрів МВС на Рівненщині стане відкриття останнього четвертого оновленого сервісного центру МВС в м. Сарнах. Наразі тривають ремонтні роботи і вже у квітні планується офіційне відкриття», - зазначає в. о. начальника регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області Валерій Белець

Сервісні центри МВС постійно на зв’язку: консультуйтеся за телефоном (0362) 67-02-07 або на офіційній сторінці в Фейсбук. Слідкувати за новинами сервісних центрів МВС можна на сайті Регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області.

 

 

Запрошуємо охочих протестувати новий сервіс!

Людмила Пшебільська

 

У вас недостатньо прав для коментування.