HomeНовиниВ РайоніНа Володимиреччині планують встановити "розумні камери" (+фото)

На Володимиреччині планують встановити "розумні камери" (+фото)

( 0 Votes )

16 лютого, у Володимирецькій районній державній адміністрації поліцейські, представники влади та ЗМІ під час робочої зустрічі розглядали питання про необхідність встановлення на території району «розумних» камер.

«Реалізація програми «Безпечне місто» у Володимирецькому районі дасть змогу підвищити ефективність запобігання правопорушень та дозволить підвищити рівень особистої безпеки містян,— зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Володимирецького відділення поліції Віталій Березовський.

— Програма передбачає встановлення на території району «розумних» камер, які дозволяють здійснювати моніторинг за всіма в’їздами та виїздами з можливістю фіксувати номери автомобілів та обличчя осіб».

Для поліцейських така програма є дієвим механізмом аналізу, превенції та моніторингу правопорушень, що скоюються на території району. Це дасть змогу оперативніше та якісніше розкривати злочини.

На робочій зустрічі, селищний голова Олександр Осмович зазначив, що вже розробили проектну документацію, яка наразі перебуває на експертній оцінці.

До того ж, голова районної державної адміністрації виявив зацікавленість у реалізації цієї програми на території усього району. Присутні дійшли згоди у необхідності встановлення сучасних технологій, задля безпеки та комфорту місцевих жителів. Наступна зустріч поліцейських та представників влади запланована на засідання бюджетної комісії, яка визначатиме, чи потрібна програма селищу та, які кошти депутати готові виділити на реалізацію проекту.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

У вас недостатньо прав для коментування.