HomeНовиниВ РайоніНа Володимиреччині пасажир під час ДТП випав із авто та загинув (+фото)

На Володимиреччині пасажир під час ДТП випав із авто та загинув (+фото)

( 0 Votes )

 

До поліції сьогодні, десятого листопада, 10 хвилин по опівночі повідомили медики «швидкої», що вони доставили у лікарню травмованого чоловіка, якого виявили на узбіччі у селі Каноничі.

Поліцейські встановили, що 40-річний житель села Дубівка, водій автомобіля «Volkswagen Caddy» на вулиці Незалежності не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини, де зніс близько 30 метрів дерев’яного паркану господарства. У цей момент зірвалися задні бокові двері авто, де сидів 35-річний односелець кермувальника. Пасажир випав із транспортного засобу, а водій поїхав додому.

Як пояснить водій згодом поліцейським, вважав, що той залишився на сидінні спати і не помітив, що товариш випав.
Попри вжиті реанімаційні заходи, медикам не вдалося врятувати життя 35-річному чоловіку, від отриманих травм він орієнтовно через дві години помер у лікарні.

Винуватця ДТП правоохоронці розшукали вдома. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння: прилад «Драгер» показав 2,34 проміле.

40-річного керманича затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Слідчим слідчого управління також підготовлено клопотання до суду про обрання чоловіку запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Транспортний засіб вилучили та помістили на територію Володимирецького відділення поліції.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

У вас недостатньо прав для коментування.