HomeНовиниВ РайоніПиття не доводить до пуття

Пиття не доводить до пуття

( 0 Votes )

         



Вірність цієї народної приказки вкотре підтвердила подія, яка сталася 12 вересня на Володимиреччині. Тоді крапку в побутовому конфлікті на ґрунті вживання спиртних напоїв, вкотре поставив … кухонний ніж!

 

13 вересня на приймальне відділення Володимирецької ЦРЛ був доставлений 40-річний Г., житель одного із сіл Володимирецького району. Наявність на тілі пацієнта тілесних ушкоджень у вигляді різаної рани грудної клітки стала підставою для  повідомлення про подію до чергової частини Кузнецовського міського відділу міліції.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що тілесні ушкодження чоловік отримав в будинку за місцем проживання від рук співмешканки.

Як було з’ясовано, однією з основних цінностей в житті Г. (як, власне, і його 64-річної співмешканки М.) був алкоголь, а точніше – процес його вживання. Тому й всі дії чоловіка були спрямовані на отримання такого результату. Знайшовши чергову можливість заробити «копійку», після першого ж отримання винагороди за працю чоловік запивав. А коли закінчувалися гроші на спиртне, знову шукав можливість їх заробити. 

Цього разу Г. отримав зарплату за відпрацьовану зміну на одній з місцевих пилорам, і цілий тиждень разом з співмешканкою завзято пропивав зароблене. Ввечері між ними виник конфлікт, в ході якого чоловік за звичкою хотів показати жінці «хто в домі господар» та почав її ображати (як кажуть односельці потерпілого, грубощі та побиття співмешканки були звичним методом його самоствердження). Однак на цей раз сп’яніла жінка не стала чекати побоїв. Маючи на меті раз і назавжди покінчити з цим, сама вхопила кухонний ніж та нанесла співмешканцю удар в груди. До влучення в серце їй не вистачило лише кількох сантиметрів. 

Наразі потерпілий перебуває на лікуванні в реанімаційному відділенні лікарні, а стосовно його кривдниці слідчим відділенням Кузнецовського МВ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – замах на вбивство. Затриману поміщена до ізолятора тимчасового тримання, за скоєне їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.