HomeНовиниВ РайоніВ ДТП на "варшавці" загинув велосипедист

В ДТП на "варшавці" загинув велосипедист

( 0 Votes )

Водій-іноземець втік з місця ДТП, думаючи, що його не знайдуть 19 вересня, близько 14:00, в ДАІ поступило повідомлення про дорожньо-транспортний випадок, в результаті якого постраждав велосипедист. Крім того, стало відомо, що автомобіль, що зробив наїзд на велосипедиста, зник з місця ДТП.

 На розшук зниклого автомобіля були направлені всі наряди ДАІ. Завдяки пильності і оперативності міліціонерів, в ході проведення розшукових заходів удалося затримати водія і автомобіль, який підозрюється в здійсненні цього дорожньо-транспортного випадку. Поблизу міста Ковель Волинської області вони зупинили фуру, що прямувала до прикордонного переходу. Для пересічення держкордону водієві не вистачило всього кількох годин.

Пізніше стало відомо, що водій автомобіля «DAF XFE» з напівпричепом «Велтон», громадянин Республіки Польща, рухався з боку міста Сарни у напрямку Ковеля. За попередніми даними, іноземець не вибрав безпечну швидкість руху і не дотримувався безпечної дистанції, внаслідок чого зробив наїзд на велосипедиста. Водій фури залишив місце ДТП, навіть не викликавши «швидку допомогу».

У ДТП велосипедист отримав відкриту черепномозкову травму і струс головного мозку, з чим відразу був госпіталізований в реанімаційне відділення Володимирецької районної лікарні. Проте травми, які отримав потерпілий, виявилися не сумісними з життям, і потерпілий, не приходивши до тями, помер.

Пізніше іноземець пояснив правоохоронцям, що покинув місце ДТП тому, що злякався й думав, що обійдеться і його ніхто не знайде. Зараз іноземець затриманий. Автомобіль поміщений на майданчик Кузнецовського міського відділу УМВС.

 

Посилання: http://www.bagnet.org/news/accidents/193785

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.