HomeНовиниВ РайоніЦікаво та весело живемо

Цікаво та весело живемо

( 0 Votes )

Навчаємось ми у Володимирецькому вищому професійному училищі №29. Для когось це просто «бурса». Але ми за два роки навчання переконалися, що це заклад, де не тільки навчають робітничим професіям, але й формують особистість учня, впевненого у собі та з власними поглядами на життя.

 

В училищі наша група №22 освоює спеціальність кухаря-кондитера. Ми справжній колектив. Як одна сім’я. І вчитися нам цікаво. Але найбільше нам подобається виробнича практика. Влітку, після першого курсу, ми працювали кухарями-практикантами на базі відпочинку «Трубник» у селищі Урзуф Донецької області. Там поєднували роботу з відпочинком на березі Азовського моря. А другий курс навчання завершили практикою у місті Скадовськ: працювали в їдальні дитячого лікувально-оздоровчого табору «Сузір’я Таврії», а дозвілля проводили на Чорному морі.

Минулої осені групою їздили до Львова на екскурсію, а на цей навчальний рік запланували поїздку у Карпати. Нещодавно поєднали приємне з корисним, коли всією групою ходили після уроків на прогулянку до лісу. Відпочиваючи біля урочища Криничка, визбирали сміття по місцях відпочинку. А ще грали у волейбол, смажили сало на вогні, збирали гриби за принципом «хто більше?». Додому йшли втомлені, веселі та щасливі. 

А очолюють дружний наш колектив майстер виробничого навчання Зоя Костянтинівна Гарбариніна та класний керівник Віталій Петрович Жакун. Вони організовують і супроводжують, виховують і допомагають. За це дуже їм вдячні, і йдучи до Дня вчителя, щиро вітаємо весь педагогічний колектив рідного училища та бажаємо йому творчих успіхів і злетів. Хочемо також подякувати адміністрації училища в особі директора Валерія Пилиповича Боровика за вміло сплановану роботу педколективу та зразкові умови навчання.

 

За дорученням учнів – актив групи № 22 Наталія ГУЗОВАТА, Валентина ДЕРКАЧ, Тетяна ПРИХОДЬКО та Юлія САВОСІК
 

У вас недостатньо прав для коментування.