HomeНовиниВісник без цензури"Тунель кохання" на Рівненщині може зникнути

"Тунель кохання" на Рівненщині може зникнути

( 0 Votes )

 

Як повідомляє сайт ВСЕ незабаром найромантичніша місцевість Рівненщини - клеваньський "Тунель кохання" може зникнути. Його вирубують через залізничну колію, буцімто дерева заважають проїзду потягу.

 - У неділю я приїхала у Клеванський тунель кохання, - розповідає панні Інна. – І побачила, майже 700 метрів зрізаних під корінь дерев у шахматному порядку. Я далі не ходила. Там їздить потяг і очевидно дерева йому заважають.

За коментарем ми звернулися  у Рівненську дистанцію колії. Там підтвердили факт проведення певних робіт у Клеванському "Тунелі кохання". Проте, як виявилося все керівництво знаходиться на нараді у Львові, тому прокоментувати більше нічого нам не змогли.

Рік тому заступник голови Рівненської обласної адміністрації Олексій Губанов розповідав, що у рамках проекту «Волинь туристична» була підписана угода з Рівненською районною адміністрацією щодо упорядковувати «Тунелю кохання» у Клевані. Ми поцікавилися, як просувається реалізація проекту. Чиновник розповів, що триває розробка відповідних документів.

- Ми проводили кілька толок, встановили вказівники, але це дрібниці. Зараз ми намагаємося з’ясувати, що там у чиїй власності, щоб якось все закріпити і організовано там працювати.

На запитання журналіста чи відомо йому про вирубку дерев у «Тунелі», Олексій Губанов відповів, що нічого про це не знає, але до завтра з’ясує:

- Я не так часто там буваю, тому я не в курсі. Але з’ясую.

Клеванський
 Довідка:

Туне́ль Коха́ння — пам'ятка природи місцевого значення. Розташована біля селища Клевань, що у Рівненському районі Рівненської області. Являє собою ботанічний феномен — зелений тунель у лісовому масиві, утворений заростями дерев, кущів, які сплелися між собою, та утворили дивовижний щільний тунель точної арочної форми.

Тунель Кохання розташований на відрізку (близько 4-х кілометрів) залізничної колії, яка веде від селища Клевань до селища Оржів. Тунель є місцем паломництва туристів та пар закоханих. Є ряд повір'їв щодо тунелю та його властивостей. Дехто з молодят саджає тут квіти, які символізують їхні почуття.

Джерело: http://vse.rv.ua

 

Матеріали по темі:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.