HomeНовиниВісник без цензуриНавесні на вокзалах України буде встановлено термінали для придбання залізничних квитків

Навесні на вокзалах України буде встановлено термінали для придбання залізничних квитків

( 0 Votes )

Мінінфраструктури та Укрзалізниця працюють з іноземними компаніями щодо проекту встановлення на залізничних вокзалах терміналів, за допомогою яких пасажири за бажанням зможуть придбати квитки. Про це сьогодні, 2 листопада, повідомив журналістам Віце-прем'єр-міністр України - Міністр інфраструктури Борис Колесніков.

 «Навесні ми встановимо на усіх станціях автомати, завдяки яким пасажир за наявності вільних місць, сплативши готівкою чи кредиткою, зможе отримати квиток відразу», - розповів Борис Колесніков. За його словами, такі термінали встановлюватимуться для тих пасажирів, які не мають можливості користуватися системою купівлі електронного квитка. Утім кілька традиційних залізничних кас на вокзалах, де розміщуватимуться такі автомати,  продовжать обслуговувати пасажирів.

Віце-премє'р-міністр зазначив, що впровадження терміналів для купівлі квитків та електронного проїзного документу дозволять значно покращити якість пасажирських залізничних перевезень та зменшити час, який витрачає пасажир на оформлення квитка.

 

 


 

У вас недостатньо прав для коментування.