Національна "революція гідності" триває

( 0 Votes )

Національна "революція гідності" триває навіть у одному з найспокійніших районів нашої області. Насправді, незважаючи на всі ті слова про втомлених і байдужих до політики наших мешканців, володимирчани теж активно беруть участь у подіях на столичному Майдані. Не одна сотня володимирецької молоді з різних куточків району уже відвідала Майдан. Країна у глухому куті, це бачать і виступають проти навіть найаполітичніші.

Багато наших людей з різних причин: напружений графік роботи, маленькі діти, контроль і заборона з боку роботодавців та й відстань до столиці не близька, не можуть взяти безпосередню участь у столичних подіях. Саме для координації дій володимирчан та для допомоги і кращого зорієнтування у подіях в нашій країні, вже не перший тиждень у центрі Володимирця, а що п’ятниці на ринку, стоїть палатка від опозиційних сил про яку згадувалось у минулому номері Вісника.  Саме тому ті люди, які не можуть відвідати столицю фізично, можуть допомогти своїм співвітчизникам і матеріально, і їжею, таким чином засвідчивши свою солідарність з теперішніми подіями.

Діє у районі і опозиційна прес-служба, яка може детальніше розповісти про власну позицію, плани, вимоги до влади та можливості підтримки Майдану, якщо зателефонувати за телефонами: 096 307 38 32 або 067 36 22 026. Також у палатці опозиції можна записатись у бажаючі поїхати до столиці або ж стати одним з членів Всеукраїнської громадської організації "Майдан", щоб контролювати правомірність дій чи бездіяльність нашої нинішньої влади, а революція обов'язково триватиме аж до зміни останньої.

 Прес-служба опозиції

 

У вас недостатньо прав для коментування.