HomeСпортФутболЧемпіонат області. І Ліга"Енергія" поступилася "Соколу"

"Енергія" поступилася "Соколу"

( 0 Votes )

Уже третя хвилина чергової календарної гри в чемпіонаті області з футболу стала результативною для володимирчан. Сергій Дячук вдало замкнув передачу з кутового. Невдовзі гості перехопили ініціативу, переважали господарів у володінні м’ячем, але тривалий час нічого вдіяти не могли. Натомість наші гравці гостро контратакували, але стовідсоткові нагоди марнували. Вісім «стовідсоткових» нагод для взяття воріт не змогли реалізувати Володимирчани.

Рівненські ж футболісти,  маючи таких нагод вдвічі менше, двічі зуміли відзначитись. Спочатку за гру рукою гості реалізували пенальті, а на доданих хвилинах вирвали перемогу (відзначився син Володимира Новака Богдан).

Неповноцінно проведений підготовчий етап, травми гравців основи та фінансові проблеми відбиваються на результативній грі команди. З трьома очками «Енергія» посідає дев’яте місце. А лідирує, маючи  дванадцять очок, Кузнецовський «Ізотоп». В Гощі десять очок та друге місце.

Порадували юнаки, які перемогли своїх однолітків з рахунком 3:0. Маючи сім очок, юнацький склад «Енергії» поділяє третю сходинку.

 Турнірне становище після 4 турів

1

Ізотоп-РАЕС (Кузнецовськ)

4

12

2

ФК Гоща-Амако (Гоща)

4

10

3

ФК Малинськ (Малинськ)

2

6

4

Случ (Березне)

3

6

5

Автоленд (Здолбунів)

3

4

6

ОДЕК (Оржів)

3

4

7

Сокіл (Рівне)

4

4

8

Сокіл (Радивилів)

4

3

9

Енергія (Володимирець)

4

3

10

Маяк (Сарни)

3

1

11

ФК Зоря (Зоря)

4

1

 

Юрій Римарчук.

 

У вас недостатньо прав для коментування.