HomeСпортМотоболПризові місця на мотокросі – у володимирчан

Призові місця на мотокросі – у володимирчан

( 0 Votes )

25 травня у м. Рівне відбулися обласні змагання з мотокросу серед учнівської молоді. Нашу команду представляли вихованці Володимирецького МНВК.

За підсумками змагань наші спортсмени зайняли третє загальнокомандне місце, в особистому ж заліку хлопці посіли такі місця:

Андрій Дацький зайняв 3 місце у класі «Мотоцикл-Вільний» з двигуном 125 см3. Тарас Савчук здобув друге місце у у класі «Мотоцикл-Стандарт» з двигуном 125 см3. А Віталій Шмига також посів друге місце у класі «Мотоцикл-Вільний» з двигуном 85 см3 (старша вікова група). Ще одне призове місце – третє – здобув Степан Дацький у класі «Мотоцикл-Вільний» з двигуном 85 см3 (молодша вікова група). Олексій Присяжнюк та Анатолій Паневник зайняли треті місця у класах 50 см3 у старшій та молодшій вікових групах відповідно.

5 червня у м. Коломия Івано-Франківської області відбувся VI етап мотоциклетної асоціації України з мотокросу, де в класі 85 см3 виступав наш Віталій Шмига. За підсумками двох заїздів наш мотокросмен у безкомпромісній боротьбі зайняв почесне друге місце, поступившись спортсмену із Хмельниччини.

10 червня Віталій прийматиме участь у змаганнях з флет-треку (різновид мотоспорту) в м. Хмельницькому, а 12 червня візьме участь у черговому етапі з мотокросу, який відбудеться у місті Львові на знаменитій мототрасі «Майорівка».

Окремо хотілося б подякувати депутату обласної ради Івану Васильовичу Караїмчуку за сприяння у поїздці на міжнародні змагання із спідвею між командами України та Словаччини, що відбулися у м. Рівному минулої неділі.



Василь Блищик,

голова мотобольного осередку МФУ в Рівненській області.

 

У вас недостатньо прав для коментування.