HomeСпортМотоболВолодимирецький гонщик на Закарпатті був четвертим

Володимирецький гонщик на Закарпатті був четвертим

( 0 Votes )

21 серпня у місті Великий Березний Закарпатської області під егідою ФМСУ відбувся відкритий кубок західного регіону з мотокросу. Крім українських гонщиків у ньому брали участь спортсмени зі Словаччини. І в класі мотоциклів з двигуном  85 сантиметрів кубічних традиційно стартував наш земляк Віталій Шмига.

Разом із ним стартували згадані гонщики зі Словаччини. Тож, не вдаючись до подробиць, зупинимося на епізоді, який коштував Віталію третього місця – він міг його зайняти за результатами другого заїзду.

Зразу після старту Віталій впевнено тримався у щільній п’ятірці, яка при проходженні  кругових зазвичай обходить решту суперників. Після чергового трампліну гонщик, який їхав попереду, допустив падіння, і виникла реальна загроза наштовхнутися на нього. Ціною неймовірних зусиль відвернувши мотоцикл, Віталій впав,  але не травмував суперника, яким виявилася… представниця Словаччини.

Попри цю прикрість, наш земляк фінішував четвертим – і таким чином не потрапив  у залікову трійку. Та свій заслужений «приз» він, усе ж, одержав. Уже після фінішу до нього підійшла спортсменка-суперниця, по-дружньому подякувала за джентльменський вчинок і – скріпила свою вдячність дружнім поцілунком.

А 27 серпня у місті Бучач Тернопільської області на відновленій завдяки місцевій владі мототрасі кросмени СТК «Полісся» візьмуть участь у перших змаганнях, що тут відбудуться. Відтак 28 серпня вони вже будуть у місті Корці, де пройдуть черговий турнір ФМСУ з мотокросу і відкритий чемпіонат Рівненської області.

Принагідно велику подяку висловлюємо Сергію Аврамишину, який  допоміг забезпечити поїздку Віталія Шмиги та його батька на Закарпаття. Своїм прикладом Сергій заохочує й інших можливих благодійників до співпраці з молодими спортсменами.

Прес-служба СТК «Полісся».

 

У вас недостатньо прав для коментування.