HomeСпортІнші видиТріумф полицьких волейболісток

Тріумф полицьких волейболісток

( 0 Votes )

Саме так можна сказати про виступ дівчат з Полиць  у волейбольному сезоні, що наближається до свого завершення. Нещодавно перемогу в першості області здобули дівчата 1999р.н., а на обласних сільських спортивних іграх Рівненщини  серед жіночих команд нашістарші дівчататакож піднялися  на найвищу сходинку і здобули кубок.

Завершилися змагання і в обласних дитячо-юнацьких волейбольних лігах. І тут виступ вихованок Полицького відділення Володимирецької КДЮСШ був відмінним. Обидві наші команди (1998 і 1996 років народження) потрапили у фінал, де п'єдестал пошани ділили із командами Костопільського обласного спортивного ліцею і вихованками рівненської волейбольної команди «Регіна-МЕГУ». В підсумку молодші волейболістки завоювали срібні нагороди, а старші – бронзові.

Завжди відповідальними для кожного району є змагання з волейболу серед дівчат в залік ХVІ Спартакіади школярів Рівненщини 2013 року. Володимирецький район  на цих змаганнях представляли у повному складі школярки Полицької ЗОШ І-ІІІ ст. У Дубровиці, де проходив зональний етап спартакіади, наші впевнено перемагають команди Зарічненського району та м. Кузнецовськ. У півфіналі, що проходив у м. Рівне 10 квітня, жереб визначив нам у суперники команди Млинівського та Костопільського районів. В цих іграх команда полицьких школярок показала блискучу гру і перемогла суперників з рахунком 2:0 (за партіями відповідно 25:9; 25:4 і 25:19; 25:20). В іншій підгрупі команда Рівненського району перемогла команди Острозького району та м. Рівне і стала нашим суперником у фіналі. У боротьбі за перемогу команди зустрілися 17 квітня. Перша партія фіналу за нашими дівчатами – 25:14. Напруга у грі відчувалася неймовірна. Початок другої партії для нас просто жахливий (поступаємося 0:6). Не все ладиться в лідера атак капітана Наталії Дейнеки, але дівчата показали, що  вони справжня команда. Відмінно діють в захисті Наталія Стадник, Ольга Смулка, Аня Килюшик, а в атаці дуже вчасно капітану допомогли Ірина Ляшик та Валентина Кравець. І ось на табло з'являються цифри 25:23. Здобута історична перемога, адже в командних ігрових видах спорту учні нашого району перемог в обласній спартакіаді ще  не здобували. За останні десять років тільки в офіційних обласних змаганнях з ігрових видів спорту дівчата Полицької ЗОШ І-ІІІ ст. 18  разів ставали переможцями і призерами. Такі результати гідні уваги!

 

 

Зліва на право (стоять): Христина Мордас, Анастасія Фурлет, Тетяна Кухарець, Іванна Матюх, Наталія Стаднік, Валентина Кравець, Аня Килюшик;

Зліва на право (присіли): Юлія Радчук, Ірина Ляшик, Ольга Смулка, Наталія Дейнека (капітан команди), Вікторія Музика.

 

Анатолій Приходько, вчитель фізичної культури

Полицької ЗОШ

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.