HomeСпортІнші видиВолейбол: кубок пам’яті М. Мелещука

Волейбол: кубок пам’яті М. Мелещука

( 0 Votes )

Традиційні змагання з волейболу серед чоловіків на Кубок пам’яті М.М.Мелещука, які щороку проводять лісівники Рівненщини, відбулися минулими вихідними. За перехідний кубок змагалися команди, які з’їхалися у Рівненський район з різних куточків області: Млинівського, Дубенського, Володимирецького, Дубровицького, Костопільського, Березнівського, Рокитнівського, Здолбунівського районів.

 Учасників змагань привітав голова Рівненської обласної організації Товариства лісівників України, голова РОО Народної Партії Микола Шершун. Він зазначив, що ці змагання – це перш за все пам’ять про колишнього директора ДП «Клеванський лісгосп» Михайла Мелещука. Він молодим прийшов на цю посаду, проте швидко завоював авторитет серед усіх лісівників. Через трагічні обставини він не встиг зробити все задумане, однак його досі пам’ятають у колективі і згадують з глибокою повагою та шаною. Відтак щороку навесні проводять волейбольний турнір його пам’яті.  

Микола Шершун вручив квіти дружині колишнього директора лісгоспу, яка щороку разом з дітьми відвідують волейбольні змагання. Вона щиро подякувала за увагу, турботу, і за те, що лісівники краю бережуть пам’ять про свого колегу.

Волейболісти змагалися у трьох залах, у результаті відбіркових змагань у фінал потрапили команди Рівненського та Млинівського районів.

Суперники вже не вперше зустрічаються на майданчику у боротьбі за перемогу. Так було минулоріч, так сталося і цього року. Щоправда цього разу перемогла у змаганнях з волейболу серед чоловіків на Кубок пам’яті М.М.Мелещука команда з Рівненського району. Друге місце за спортсменами з Млинівського району, третє - у дубенців.

Традиційно переможці отримали грошову винагороду, дипломи, медалі та перехідний кубок.

Перший заступник начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Івашинюта наголосив, що лісівники Рівненщини активно ініціюють та підтримують різноманітні спортивні змагання, які не лише пропагують здоровий спосіб життя, а й об’єднують трудові колективи. А відтак показують гарні результати і на загальноукраїнських лісових спартакіада.

Волейбол: кубок пам’яті М. Мелещука

Волейбол: кубок пам’яті М. Мелещука

 

Прес-служба

Рівненського обласного управління лісового та

мисливського господарства

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.