HomeСпортІнші видиДепутати Володимиреччини стали третіми

Депутати Володимиреччини стали третіми

( 0 Votes )

Упродовж квітня пройшли змагання з волейболу, футзалу, настільного тенісу, шахів та шашок в рамках другого етапу обласної спартакіади 2013 року серед депутатів обласної, районних, міських рад міст обласного значення, сільських та селищних рад. Заключним видом спартакіади став волейбол, а очолив районну делегацію голова районної ради Василь Ковенько.

Поступившись у першій грі Гощі, наші волейболісти переграли Корець, Костопіль та Рокитне. Але поразка в першій грі відкинула команду в другий кошик, тому загальний результат – лише 7 місце.

У змаганнях з футзалу депутати Володимиреччини спочатку усіх своїх суперників переграли і лише у фіналі поступились перемогою депутатам Сарненського району, 1:2 й посіли друге місце. Найкращого результату досягла команда нашого району в змаганнях із шашок. 1 місце здобули Степангородський сільський голова Віталій Іваненко та депутат Великожолудської сільської ради Галина Снітко.

В загальнокомандному заліку обласної спартакіади 2013 року серед депутатів за результатами  п’яти видів спорту переможцем стала збірна команда депутатів Сарненського району, яка набрала в сумі 330 очок; друге місце в команди депутатів Рівненського району (278 очок), третє командне місце зайняли представники депутатського корпусу Володимирецького району – 257 очок.

Представляти район на Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад буде депутат Великоцепцевицької сільської ради Павло Ярута.  Змагання відбудуться з 27 травня по 1 червня 2013 року в м. Алушта.

Юрій Римарчук.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.