HomeСпортІнші видиВолодимирецькі мотоциклісти – другі в області!

Володимирецькі мотоциклісти – другі в області!

( 0 Votes )

15 травня 2013 року відбулися чергові відкриті обласні змагання учнівської молоді з мотокросу. У цих змаганнях приймали участь 10 команд з різних районів Рівненщини і міста Рівного, в тому числі і з Володимирецького району. Змагання проводились в шести класах «мопед-стандарт» до 50 см3, «мопед-вільний» до 80 см3 молодша вікова група також «мопед-стандарт» до 50 см3, «мопед-вільний» до 80 см3 старша вікова група та «мотоцикл-стандарт» до 125 см3 і «мотоцикл-вільний» до 125 см3.

За результатами змагань команда Володимирецького МНВК зайняла друге командне місце у загальному заліку.

А також володимирецькі мотоциклісти вибороли призові місця у класі «мопед-стандарт» до 50 см3 (молодша вікова група), де перше місце зайняв учень 6 класу Володимирецької ЗОШ №1 Тарас Савчук. У класі «мопед-вільний» до 80 см3 (молодша вікова група) друге місце зайняв учень 7 класу Володимирецької ЗОШ №1 Андрій Дацький. У класі «мопед-вільний» до 80 см3 (старша вікова група) друге місце зайняв учень 10 класу Володимирецької ЗОШ №1 Павло Савчук. У класі «мотоцикл-стандарт» з двигуном до 125 см3 перше місце зайняв учень 10 класу Володимирецького колегіуму Юрій Муравинець, а у класі «мотоцикл-вільний» з двигуном до 125 см3 друге місце – учень Володимирецького ВПУ-29 Сергій Момоток.

У порівнянні з минулим роком (третє командне місце) команда піднялась на щабель вище і в майбутньому  ставить собі за мету піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу.

А 17 травня на обласних змаганнях по картингу в особистому заліку в класі «Піонер-Н» четверте місце здобув Тарас Савчук, учень 6 класу Володимирецької ЗОШ №1.

 

 
 
 
 

 

Олександр САВЧУК,

тренер команди Володимирецького МНВК.

 

У вас недостатньо прав для коментування.