HomeПоліські перлиниПоліські перлини

Поліські перлини

Десять унікальних родзинок Володимиреччини (+фото)

( 0 Votes )

«Кукулька», або “Поліський трамвай”

Антонівка — невелике село, з якого починається найдовша в Європі діюча вузькоколійна залізниця “Антонівка-Зарічне" протяжністю 106 км. Старенький міні-поїздок місцеве населення називає "кукушкою" за специфічний звуковий сигнал.

 

Кукулька запрошує

( 0 Votes )

Ви чули, щоб потяг ласкаво називали «кукушкою-кукулькою»? А «поліським трамваєм»? А «поїздком»?

Це три імені знаменитої вузькоколійки «Антонівка-Зарічне», яка є найдовшою в Європі. За більш ніж 100 років свого існування вона стала унікальним явищем.

 

Загадкове Біле озеро… як Мальдіви

( 0 Votes )

Якщо у вас є бажання відпочити, але немає грошей... А так хочеться на Мальдіви! Заспокойтеся. До ваших послуг -- «Оксамитовий» сезон, що оцінюється у тисячі доларів, які ви можете зекономити. Скажу де.  На загадковому і унікальному Білому озері, що у Володимирецькому районі.

 

Музей поліських чудес на Костопільщині (+фото)

( 0 Votes )

П’ятниця, 6 вересня, прес-тур кузнецовських та володимирецьких журналістів на Костопільщину. Подія в масштабах району начебто і незначна, але як часто ми шукаємо скарби у далеких подорожах, ігноруючи багатства рідної землі! Полісся ж – край славної історії, природних чудес і визначних місць; це справжня перлина у барвистому вінку держави, манлива і загадкова. Тому ця поїздка – ще один маленький штрих на полотно історії нашого краю.

 

Рівненський тунель кохання потрапив у всесвітній рейтинг нереально гарних місць

( 0 Votes )


Інтернет-сайт MyScienceAcademy уклав перелік реальних місць, які виглядають нереально.

У добірку фотографій зі всієї планети з непересічними краєвидами включено 24 об'єкти, зокрема одну пам'ятку з України – "зелений" тунель у місті Клевань на Рівненщині.


 

Сторінка 1 з 2